Boels your career

Kom onze oranje familie versterken

Gestart als familiebedrijf en uitgegroeid tot grote multinational. Wij zijn Boels: één van de grootste verhuurbedrijven in Europa van machines, gereedschappen, tijdelijke huisvesting en event equipment. Van technieker tot accountmanager, van commercieel medewerker tot chauffeur: bij Boels vind jij de baan die bij je past.

Waarom Boels? We zijn groot en toch persoonlijk, altijd in beweging en brengen onze klanten én medewerkers verder.

Kom jij onze oranje familie versterken?

Bekijk onze vacatures
7200+medewerkersmedewerkers
18landenlanden
750+vestigingenvestigingen
840000+verhuuritemsverhuuritems

De vrijheid om impact te maken

Zie jij een kans waarvoor jij wilt gaan? Grijp ‘m! Werken bij Boels betekent dat we overtuigd zijn dat jij het verschil maakt. We moedigen je aan om je ideeën en initiatieven te delen. Jij krijgt de vrijheid om impact te maken en te denken en doen als een ware ondernemer.

De vrijheid om [impact] te maken

Kansen om te groeien

Heb je ambitie, dan groei je vanzelf. Bij ons maak je deel uit van een winnend team en krijg je alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Onze drive om te groeien is onbegrensd; je kunt rekenen op een team van gedreven collega’s die net als jij dat stapje extra willen zetten.

[Kansen] om te groeien

Één grote oranje familie

We zijn niet zomaar een familiebedrijf; werken bij ons voélt ook echt als familie. Op welke Boels-locatie je ook komt, de persoonlijke aandacht die onze klanten zo waarderen hebben we ook voor jou en elkaar. Je zult versteld staan van de impact die we samen maken. Op onze klanten, op het bedrijf en op jouw carrière.

Ontdek meer over werken bij Boels
Één grote [oranje familie]

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Vind de rol die bij jou past en Boels your career!

Bekijk de vacatures