De werkdag van Maarten

miniatuur_maarten.jpg

Areamonteur

“Na zestien jaar Boels kan ik wel zeggen dat er oranje bloed door mijn aderen stroomt. Ik heb de organisatie en mezelf hier zien groeien. In het begin werd er nog wel raar naar me gekeken als ik bij een klant een grote machine kwam repareren. Ze dachten: moet zo’n broekie dat aggregaat gaan repareren? Inmiddels ben ik gepokt en gemazeld, en ben ik van 60.000 km per jaar naar een iets beperkter werkgebied gegaan.”

Lees meer

De werkdag van Marco

miniatuur_marco.jpg

Chauffeur

“Werk is leuk als je collega’s dat ook zijn. Werken in een hecht team met collegiale mensen waar je met een gerust hart een beroep op kunt doen, daar gaat het mij om.”

Lees meer

De werkdag van Mikey

miniatuur_mikey.jpg

Filiaalleider

“Na mijn studie heb ik gewerkt in de kassenbouw en in de (elektro)detailhandel. Op een bepaald moment kwam Boels op mijn pad en het klopte gewoon. Mijn ervaring in de bouw en de detailhandel was een voordeel. Daarnaast vind ik het werk en het bedrijf ontzettend leuk. Ik startte als Medewerker Verhuur, werd later Supervisor en sinds een half jaar ben ik Filiaalleider.”

Lees meer

De werkdag van Alfred

miniatuur_alfred.jpg

Commercieel teamleider

“Ik speel voor het winnende team. Daarom werk ik bij Boels. Ik startte mijn loopbaan als accountmanager. Daarna was ik anderhalf jaar depotmanager in Groningen. Ik wilde precies weten wat er komt kijken bij het werken in een Boels-vestiging. Het is mijn doel om mezelf breed te ontwikkelen binnen de organisatie, gelukkig krijg ik daar binnen Boels alle gelegenheid voor. Nu ben ik weer terug bij commercie, als commercieel teamleider van de regio Noord.”

Lees meer