Boels Rental Young Management Program

‘From scratch’ beginnen in een uitvoerende functie, diverse afdelingen van de organisatie verkennen, leren van je ervaringen en geleidelijk aan doorgroeien naar een midden- of hogere managementfunctie. Menig directielid van Boels Rental is je voorgegaan. Bij Boels word je namelijk gevormd door het werk te doen, door te ontdekken en voortdurend buiten je comfortzone te opereren. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat je een organisatie pas écht leert kennen en begrijpen als je persoonlijk ondervindt wat er op de werkvloer gebeurt en inzicht krijgt in de werkzaamheden van je collega’s.

Het Boels Rental Young Management Program gééft je die mogelijkheid. Met dit traject willen we talenten die het potentieel, de drive en de ambitie hebben om in de toekomst een midden- of hogere managementpositie binnen ons bedrijf te bekleden, de kans bieden om deze basis te vormen. De beloning: carrièreperspectief voor de lange termijn.

Wie zoeken wij?

Het Boels Rental Young Management Program duurt 18 maanden en start jaarlijks in oktober. Boels is in Nederland, België en Duitsland op zoek naar jonge talenten met 0-2 jaar werkervaring en een Master- of Bachelordiploma in civele techniek, logistiek, informatica, technische bedrijfskunde, bouwkunde/civiele techniek, logistiek of businesseconomie. Ruwe diamanten, die onder onze begeleiding steeds meer geslepen en gepolijst zullen worden, mits zij bereid zijn om in zichzelf te investeren. Ook zijn zij flexibel ten opzichte van hun standplaats, die van tijd tot tijd wisselt. Diegenen die het programma succesvol afronden, kunnen al binnen 3-5 jaar een middenmanagementfunctie bekleden. Denk bijvoorbeeld aan de functie van areamanager, teamleider of projectmanager.

Wat verwachten we van jou?

Je bent resultaatgericht, communicatief sterk, commercieel ingesteld, en hebt een analytisch werk- en denkvermogen. Ook heb je de nodige people skills en/of ben je bereid om deze vaardigheden verder te ontwikkelen. Affiniteit met techniek is gewenst, evenals een ondernemersgeest, een hands-on instelling en een down to earth mentaliteit. Verder beheers je de Nederlandse én de Duitse taal uitstekend in woord en geschrift. Beheersing van de Franse taal is een pre.

Wat krijg je ervoor terug?

We geven je de vrijheid en de ruimte om te ondernemen. Fouten maken is geen ramp, als je er maar van leert. Stilzitten is echter geen optie, want je krijgt de ene na de andere uitdaging om te tackelen. In periodes van 3-6 maanden werk je op relevante afdelingen (operationeel, technisch, commercieel en financieel), met het doel om zoveel mogelijk ervaring op te doen en een breed inzicht in het bedrijf te krijgen. Je krijgt iedere twee maanden maximaal twee gezamenlijke leerdagen aangeboden, waarbij realtime Boels Case Studies worden behandeld. Ook voer je in teamverband projecten uit en rapporteer je daarover aan leden van de Boels Board. Hoewel je zelfstandig te werk gaat, sta je er zeker niet alleen voor. Een Directielid van Boels Rental zal jouw ontwikkeling monitoren, ondersteunen en bewaken. En op elke afdeling waar je werkt, ziet een afdelingsmanager toe op de afgesproken leerdoelen.

Kandidaten worden geselecteerd op basis van gerichte interviews en presentaties. Een assessment kan onderdeel zijn van de wervingsprocedure.

Ben jij het Young Management talent (m/v) dat wij zoeken? Solliciteer dan via het speciale formulier.

Solliciteer hier