Technieker bij Boels

Samen met je collega's ben jij verantwoordelijk voor het te woord staan van onze klanten aan de balie. De vragen die jij krijgt, zijn divers. Soms geef je advies over het gebruik van een machine aan een particuliere klant. Het andere moment regel je de complete verhuur van meerdere machines voor de lange termijn aan een grote opdrachtgever. Met jou 'can do' en service gerichte houding + sociale skills service gerichte en sociale help jij iedereen op weg en met een tevreden gevoel de deur uit.

Wil jij aan de slag bij de leukste oranje familie als technieker?

Wil jij graag als technieker aan de slag bij Boels? Laat hieronder jouw contactgegevens achter en één van onze collega's van het recruitment team neemt zo snel mogelijk contact met jou op. 

De maximale bestandsgrootte is 450 kb.

Hoe we met jouw persoonlijke data omgaan kun je lezen in onze privacyverklaring.

Foto_BEwaaromboels.jpg

Waarom technieker worden bij Boels

Als je bij ons komt werken als technieker, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

  • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de €2.100,- en €3.800,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
  • 20 verlofdagen per jaar + 12 ADV dagen en maaltijdcheques
  • Hospitalisatieverzekering
  • Kilometervergoeding
  • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
  • Bij ons blijf je fit met het fietsplan
  • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg en huren met forse personeelskorting!

*Inschaling wordt bepaald op basis van jouw ervaring, expertise en opleidingsniveau en kan daardoor afwijken. 

Hub technieker Jasper

"De diversiteit van machines vind ik echt een voordeel! Zo kan iedereen zich een beetje verdiepen in een tak van machines en toch elkaar helpen en ondersteunen waar nodig. 
We werken hier hecht samen met elkaar iedereen."

Lees meer over de Boels ervaring van Jasper

Foto_intro_Jasper.jpg
Foto_intro_Sebastian.jpg

Filiaal technieker Sebastian

"Boels biedt heel veel mogelijkheden om uw kennis op te bouwen. Ik ben zelf bij Boels begonnen met zo goed als geen kennis. Maar dankzij areamonteurs en mijn collega’s die altijd bereid zijn om uw te helpen, heb ik mijn kennis opgebouwd. Deze kennis probeer ik ook nu door te geven aan de nieuwe collega’s die bij Boels beginnen werken."

Lees meer over de Boels ervaring van Sebastian