Chauffeur B(E) filiaal Aartselaar

Doorsturen
 
  • Aantal uren per week 40 uren
  • Dienstverband Vast contract, onbepaalde tijd
  • Vakgebied AdministratiefCommercieelTechniek

Over de functie

Je bent chauffeur en monteur tegelijk. Als chauffeur zorg jij ervoor dat onze verhuurde machines bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald, op het juiste tijdstip en de juiste plaats. Als je bij de klant bent adviseer je over het gebruik van de machine, controleer je zorgvuldig de technische staat en zorg  je voor een juiste administratieve afhandeling. Ook verhelp je soms storingen aan de verhuurde machines bij de klant. Terug op het filiaal verricht je het dagelijks onderhoud aan onze machines en gereedschappen. Je maakt de machines klaar voor de verhuur, je verricht reparatiewerkzaamheden en je reinigt machines die retour komen.

De werkzaamheden zijn veelzijdig en afwisselend. Dat vraagt uiteraard om een flexibele instelling van jou als medewerker. Samen met jouw collega’s zorg je er iedere dag weer voor dat het werk gedaan is en onze klanten tevreden zijn.

Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

  • je hebt een technisch diploma A2 of A3 (bijv. richting motorvoertuigentechniek);
  • je hebt relevante technische werkervaring en een passie voor techniek;
  • je bent in het bezit van een rijbewijs B(E) , een bestuurderskaart en je bent in orde met de medische keuring en vakbekwaamheid;
  • je hebt minimaal 1 jaar relevante rijervaring;
  • je hebt een klant- en servicegerichte instelling en bent polyvalent;
  • je bent polyvalent, flexibel, stressbestendig en nauwkeurig.

Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar ook voor de tevredenheid van onze medewerkers. Daar hoort ook een prima salaris bij inclusief maaltijdcheques en een hospitalisatieverzekering. Dit is wat wij jou bieden.

Heb jij interesse in een mooie loopbaan bij Boels? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet !

Doorsturen
 
Deel deze pagina via