Monteur Technische Dienst Melsele

Doorsturen
 
  • Standplaats Antwerpen - Melsele
  • Vakgebied Techniek

Over de functie

Op onze technische dienst gaan we vanwege onze groei ons huidige team verder uitbreiden met een TD Monteur. Binnen het team hebben de monteurs hun eigen specialisme. Dit zijn Grondverzet ( tot 22 ton), Hoogwerkers ( tot 43 meter), Power (waaronder generatoren tot 325 KVA) of heftrucks (tot 5 ton). Door de ervaring die ze hebben opgebouwd ondersteunen ze ook in onderhoud en reparaties aan machines buiten hun specialisme.


Boels biedt een breed assortiment aan verhuurmachines en dat maakt dat jij jouw technische kennis en vaardigheden op een brede manier kunt inzetten. Hierbij kun je denken aan technieken als diesel, hydrauliek, hybridetechniek en elektro. Door je expertise ben je de vraagbaak voor je collega’s.

Dit neem jij mee

Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

  • Je hebt minimaal 2 jaar relevante ervaring binnen een soortgelijke rol;
  • Jij hebt gedegen technische kennis en de wil om voor de beste kwaliteit te gaan;
  • Je kunt zelfstandig werken en je hebt een flexibele instelling;
  • Je hebt passie voor je vak en je wilt je graag blijven ontwikkelen binnen jouw vakgebied.

 

Dit bieden wij

Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige  en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar  ook voor de tevredenheid voor onze medewerkers.

Doorsturen
 
Deel deze pagina via