Allround Monteur Unit- en Containerverhuur Rumst

Doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Hoger middelbaar onderwijs
  • Standplaats Sittard, Nusterweg 64A–Geb. AX
  • Vakgebied Techniek

Over de functie

Monteur Unit- en Containerverhuur

Ben jij een allround monteur? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Dit is de rol

Als Monteur Unit- en Containerverhuur zorg je ervoor dat opslagcontainers en units klaar zijn voor verhuur. Je bent dagelijks bezig met het ombouwen van units, controle op stoomaansluitingen, wateraansluitingen, afvoeren en het schoonmaken van de verhuurde items. Verder voer je reparaties uit aan meubilair, maakt deze schoon en plaatst het meubilair in de verhuurde units. Wanneer de verhuurde items retour komen van de klant controleer je deze op defecten en zorgt voor de registratie hiervan.  Tot slot ben je mede met je collega’s verantwoordelijk voor een ordelijk, schoon en overzichtelijk terrein.

 

Dit neem jij mee

Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

 

  • Je hebt een technisch diploma A2 of A3;
  • Je hebt relevante technische werkervaring en passie voor techniek;
  • Je kunt goed werken in teamverband maar ook zelfstandig werkzaamheden uitvoeren;
  • Je bent veelzijdig, flexibel, stressbestendig en nauwkeurig;
  • Je bent bij voorkeur in het bezit van een heftruckcertificaat.


Dit bieden wij
Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar ook voor de tevredenheid van onze medewerkers. Daar hoort ook een prima salaris bij inclusief maaltijdcheques en een hospitalisatieverzekering. Dit is wat wij jou bieden.

Heb jij interesse in een mooie loopbaan bij Boels? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet via onderstaande button.

Doorsturen
 
Deel deze pagina via