Chauffeur BE Genk

Doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Hoger middelbaar onderwijs
 • Standplaats Genk
 • Vakgebied Logistiek & Transport

Over de functie

Over de functie

Het asfalt raast onder je banden door terwijl je meezingt met de radio. Je bent op weg naar één van onze klanten om bestelde apparaten of machines af te leveren. Maar dat is zeker niet alles! Onze nieuwe collega is niet alleen graag ‘on the road’, maar houdt net zoveel van mensen als van techniek.

Ben je niet alleen stipt, maar ook servicegericht én technisch? Misschien ben jij dan de chauffeur die we zoeken!

Dit is de rol
 

Als chauffeur heb jij een belangrijke rol binnen het team van ons filiaal. Jij zorgt ervoor dat onze verhuurde machines bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald, op het juiste tijdstip en de juiste plaats. Als je bij de klant bent adviseer je over het gebruik van de machine, controleer je zorgvuldig de technische staat en zorg je voor een juiste administratieve afhandeling. Ook verhelp je soms storingen aan de verhuurde machines bij de klant. De werkzaamheden zijn veelzijdig en afwisselend. Dat vraagt uiteraard om een flexibele instelling van jou als medewerker. Samen met jouw collega’s zorg je er iedere dag weer voor dat het werk gedaan is en onze klanten tevreden zijn.

 

Dit neem jij mee
 

Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

                                                       

 • Misschien heb je nog geen specifieke kennis van onze machines, je hebt wel een sterke affiniteit met techniek door werkervaring of hobby’s;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs BE;
 • Je hebt 1 jaar relevante rijervaring;
 • Je hebt geen 9-5 mentaliteit, extra uren werken is voor jou geen probleem;
 • Je hebt een servicegerichte instelling en bent je klanten altijd behulpzaam;
   
  Dit bieden wij

  Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar ook voor de tevredenheid voor onze medewerkers. Daar hoort ook een prima salaris bij inclusief een hospitalisatieverzekering en maaltijdcheques.
   
  Heb jij interesse in een mooie loopbaan bij Boels? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet via onderstaande button.
Doorsturen
 
Deel deze pagina via