Filiaalmanager

Doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Hoger middelbaar onderwijs
 • Standplaats Aalst
 • Vakgebied Management

Over de functie

Hallo, mijn naam is Karen en ik neem je graag mee door deze vacature van filiaalmanager bij Boels in Aalst! Zit ondernemen in jouw bloed? Of vind je het gewoon tof om leiding te geven aan een team? Lees dan snel verder, want dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
Dit kun je verwachten als filiaalmanager in Aalst: je geeft leiding aan de medewerkers van de vestiging en motiveert! Ik zal even een voorbeeld omschrijven over hoe jouw dag eruit kan komen te zien.
In de ochtend start jij je computer op en begin je met de administratie. Je zit hier ondertussen middenin en dan gaat de telefoon. Een klant wil met spoed een hoogwerker huren. Als filiaalmanager kun jij prioriteiten stellen en gaat er dan ook voor zorgen dat de klant wordt geholpen. Als deze geholpen is, kun jij weer verder gaan met je werk waarmee je bezig was. Dan merk je opeens dat er een iemand staat te wachten aan de balie en je collega is met iets anders bezig. De klant heeft jouw hulp nodig en jij zorgt dat hij/zij het product krijgt die hij/zij nodig heeft.

Als filiaalmanager is het belangrijk dat je flexibel bent en samen met je personeel ervoor zorgt dat onze vestiging in Ieper goed blijft draaien. Jij helpt wanneer dat nodig is. Samen kom je verder! Verder ben je verantwoordelijk voor de commerciële-, kwaliteits- en budgetdoelstellingen.  Ook ben je bezig met prospectie en een optimaal relatiebeheer in jouw werkgebied.

Het oranje team
Jouw toekomstige team in Aalst bestaat uit een chauffeur en een baliemedewerker. Het zijn collega’s die ook nieuw zijn of al een tijdje binnen Boels werken en veel over hebben voor het bedrijf. Zij weten hoe het werkt en hebben jouw hulp nodig om alles te regelen binnen dit filiaal. Dit klinkt toch als een fijne uitdaging? Meer weten? Check hier
ons verhaal.

Kom bij de Boels-familie
Zelfstandig werken en prioriteiten stellen: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team! Om daarnaast als filiaalmanager de beste te worden, heb je:

 • Een bachelor werk- en/of denkniveau (bij voorkeur aantoonbaar middels een opleiding richting commercieel/techniek)
 • Minimaal 3 jaar relevante, leidinggevende ervaring binnen een commerciële omgeving
 • Een klantgerichte instelling en maak je gebruik van je communicatieve vaardigheden
 • Flexibel en stressbestendig en beschikt over organisatievermogen
 • Goed met Word en Excel en beschik je over een rijbewijs B (BE heeft onze voorkeur)

 

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als filiaalmanager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat past bij jou en de functie
 • 20 verlofdagen per jaar + 12 ADV dagen en maaltijdcheques, een functie gerelateerde bonusregeling
 • Woon-werk regeling richting Aalst
 • Flexibele werktijden
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, hospitalisatieverzekering en Boels Benefit at work personeelskortingen


Boelseye!
Is deze vacature van filiaalmanager in Aalst een schot in de roos? Reageer dan via de sollicitatie button en upload jouw cv. Toch nog een vraag? Neem dan contact op met mij. Dit kan via WhatsApp op 0476 85 13 23 of via mail: karen.wesemael@boels.be. Hoor ik snel wat van je?

Doorsturen
 
Deel deze pagina via