Student

Doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Hoger middelbaar onderwijs
 • Standplaats Roeselare
 • Vakgebied Techniek

Over de functie

Hallo, mijn naam is Karen en ik neem je graag mee door deze vacature als student in onze vestiging Roeselare. Wil jij wat leuks bijverdienen? Wil jij werken maar tegelijkertijd ook nog genoeg tijd over houden om met vrienden leuke dingen te doen? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
In deze vacature als student start je zaterdagochtend met je collega’s het filiaal in Roeselare op. Op de locatie in Roeselare hebben wij een groot assortiment van Boels staan, hierbij kun je denken aan grondverzet tot zaagmachines. Hierdoor lopen er de hele dag mensen binnen die graag jouw advies willen over de machines die zij nodig hebben. In deze functie is geen dag hetzelfde! De ene keer ben je prijsafspraken aan het maken met de daarbij horende administratie, de andere keer komt een klant een apparaat terugbrengen en zorg jij ervoor dat de klant de borg terugkrijgt, maar zal je het apparaat ook controleren of deze nog werkt of beschadigd is. Ook wordt er veel gebeld, krijgen wij mailtjes binnen of sta je opeens licht onderhoud te verrichten aan onze machines. Als student ben je samen met je collega’s ook verantwoordelijk voor het netjes en overzichtelijk houden van de locatie, zodat de winkel een fijne uitstraling heeft voor onze klanten.

Het oranje team
Het team waarin je komt te werken in Roeselare bestaat uit verschillende functies. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen. Zo hebben wij op de filialen monteurs, terreinmedewerkers, chauffeurs en baliemedewerkers rondlopen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar altijd helpen. Check hier
ons verhaal

 

Kom bij de Boels-familie
Zelfstandig werken en prioriteiten stellen: jij kan het en dus ben je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als student de beste te worden, heb je:

 • Geen probleem om mensen verder te helpen;
 • Technische affiniteit, bijvoorbeeld door hobby’s of een opleiding die jij volgt;
 • Veel enthousiasme en kan je uw collega’s hierin meenemen;
 • Commerciële ervaring, zo niet? Dan leren wij je dat graag, zolang jij maar de goede drive hebt;
 • Goede kennis van Word en Excel en ben je in het bezit van een rijbewijs B.

 

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als student, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris volgens barema
 • Woon-werk regeling richting Roeselare
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting

 

Boelseye!
Is deze vacature van zaterdaghulp in Roeselare een schot in de roos? Reageer dan via de sollicitatie button en upload jouw cv. Toch nog een vraag? Neem dan contact op met mij. Dit kan via WhatsApp op 0476 85 13 23 of via mail: karen.wesemael@boels.be. Hoor ik snel wat van je?

Doorsturen
 
Deel deze pagina via