Chauffeur B(E) voor Biobox

Doorsturen
 
 • Standplaats Oostende
 • Vakgebied Logistiek & Transport

Over de functie

Hi, mijn naam is Samantha en ik neem je graag mee door deze vacature van chauffeur B(E) bij Boels Biobox in Oostende. Ben jij die chauffeur B(E), die geniet van de vrijheid om buiten aan de slag te zijn? Ben jij in staat zelfstandig en verantwoordelijk jouw routes te rijden? Lees dan snel verder, want dan is deze functie waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop

De afdeling Biobox in Oostende is verantwoordelijk voor het plaatsen, onderhouden, schoonmaken en ophalen van de Biobox, dit van één enkele op een bouwterrein tot aan honderd Bioboxen op een groot evenement.  De functie van de chauffeur B(E) in Oostende is zeer divers. Dagelijks ontvang je een route/rittenlijst, deze ontvang je op een boordcomputer waarin je alle benodigde informatie terugvindt. Je start jouw werkdag vanuit thuis, je mag de bedrijfsauto namelijk mee naar huis nemen zodat, indien dit makkelijker is, jij meteen vanuit thuis aan de slag kan! Een route bestaat de ene dag uit het reinigen en gebruiksklaar maken van de toiletunits in jouw gebied, de andere dag ben jij bezig met het ophalen en plaatsen van Bioboxen en later in de week sta jij op een evenement gepland om hier de gehele dag boxen te onderhouden.

Routes veranderen ook door de dag heen, bijvoorbeeld door het sluiten van een bouwplaats, het sluiten van een evenement, door verkeershinder of doordat collega’s bijv. hulp nodig hebben. De planners op kantoor voorzien jou via de boordcomputer van de laatste informatie, omdat jij flexibel en stressbestendig bent, raak jij hierdoor alleen maar meer gemotiveerd! Naast je operationele werkzaamheden, ben je als chauffeur B(E) zelf verantwoordelijk om jouw bedrijfswagen schoon te houden en verzorg jij klein onderhoud, denk hierbij aan het bijvullen van olie en andere vloeistoffen, banden oppompen enz. Je staat dagelijks in contact met klanten van Boels Rental, jouw collega’s op het kantoor in Sittard (telefonisch en via boordcomputer) en met de filialen van Boels Rental in de regio Oostende.

Het oranje team
Je komt te werken in Oostende  binnen een team dat bestaat uit enthousiaste collega’s in verschillende disciplines. Er heerst binnen het team een open sfeer en iedereen is welkom. Klinkt gezellig toch! Meer weten? Check hier ons verhaal.

 

Kom bij de Boels-familie
Technisch, klant- & servicegericht; jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als chauffeur B(E) de beste te worden, heb je:

 • Je een gezonde werkmentaliteit hebt en verantwoordelijk bent ingesteld;
 • Je in het bezit bent van een rijbewijs B, BE is een pluspunt;
 • Je ervaring hebt in een soortgelijke sector;
 • Je flexibel bent qua werktijden en dagen;
 • Je klant- en service gericht bent.
   

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als chauffeur B(E) dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat past bij jou en de functie
 • 20 verlofdagen per jaar + 12 ADV dagen en maaltijdcheques
 • Service bus, enkel woon- werkverkeer
 • Flexibele werktijden
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, hospitalisatieverzekering en Boels Benefit at work personeelskortingen

Boelseye!
Is deze vacature van chauffeur B(E) in Oostende een schot in de roos? Reageer dan via de sollicitatie button en upload jouw cv. Toch nog een vraag? Neem dan contact op met mij. Dit kan via WhatsApp op 0470 90 04 96 of via mail: Samantha.charlier@boels.be. Hoor ik snel wat van je?

 

Doorsturen
 
Deel deze pagina via