Area monteur

Doorsturen
 
 • Standplaats Antwerpen - Melsele
 • Vakgebied Techniek

Over de functie

Hallo, mijn naam is Karen en ik neem je graag mee door deze vacature van Area monteur bij Boels in West-Vlaanderen! Vind jij het interessant om onze machines in de regio in een optimale technische en optische staat te houden voor onze klanten? En vind jij techniek helemaal geweldig? Of heb jij kwaliteit hoog in het vaandel staan? Lees dan snel verder, want dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
Als Area monteur in West-Vlaanderen is geen dag hetzelfde. Jouw planning wordt verstuurd vanuit onze HUB (technisch en logistiek centrum) in Melsele. Op deze locatie vindt er onderhoud plaats, maar ook reparaties aan divers materieel. Je wordt breed ingezet voor monteurswerkzaamheden aan al onze verhuurartikelen.

Je gaat met depots samenwerken om de verhuurvloot in een optimale conditie te houden, tevens behoren storingen op verplaatsing bij de klant tot je werkzaamheden.

Als Area monteur kom je met verschillende machines in aanraking. Denk aan hoogwerkers, maar ook met diverse grondverzetmachines, heftrucks, aggregaten, denk aan ons volledig verhuurassortiment. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het voeren van onderhoud en reparaties.

Het oranje team
Je komt te werken in West-Vlaanderen met Melsele als communicatiepunt het team bestaat uit ongeveer 25 collega’s in verschillende disciplines. Denk hierbij aan transport, technische dienst, planning en terreinmedewerkers. Er heerst binnen het team een open sfeer en iedereen is welkom. Meer weten? Check hier
ons verhaal.

Kom bij de Boels-familie
Servicegericht en een passie voor techniek: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team! Om daarnaast ook als Area monteur de beste te worden, heb je:

 • Een relevante opleiding afgerond richting techniek (elektro of voertuigentechniek)
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke rol als onderhoudstechnieker
 • Flexibiliteit naar werkuren en ben je bereidt om mee te draaien in een permanentiesysteem om interventies bij klanten te realiseren (ook in het weekend!)
 • Kwaliteit hoog in het vaandel staan en kan je goed zelfstandig werken
 • Een hands- on mentaliteit, in staat om snel storingen op te lossen

 

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als Area monteur, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat past bij jou en de functie
 • 20 verlofdagen per jaar + 12 ADV dagen en maaltijdcheques
 • Een servicebus voor woon- werkverkeer, latop en gsm
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, hospitalisatieverzekering en Boels Benefit at work personeelskortingen

 

Boelseye!
Is deze vacature van Area monteur in West-Vlaanderen een schot in de roos? Reageer dan via de sollicitatie button en upload jouw cv. Toch nog een vraag? Neem dan contact op met mij. Dit kan via mail: karen.wesemael@boels.be. Hoor ik snel wat van je?

Doorsturen
 
Deel deze pagina via