Service Monteur

Doorsturen
 
 • Standplaats Erps - Kwerps

Over de functie

Hallo, mijn naam is Samantha en ik neem je graag mee door deze vacature van Servicemonteur bij Boels in de regio Antwerpen! Ben jij graag onderweg en kun je goed je eigen werk indelen? Ben jij daarnaast technisch en communicatief vaardig? Lees dan snel verder, want dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
Als Servicemonteur bij onze divisie DIY (Do It Yourself) kom je te werken in de regio Antwerpen
  en
ben je verantwoordelijk voor het verhuurassortiment van Boels in diverse bouwmarkten binnen jouw regio. Gemiddeld ben je vier dagen per week met de servicebus onderweg om de bouwmarkten te bezoeken. Jij bent het aanspreekpunt voor de verhuurmedewerkers bij vragen en problemen. Middels jouw kennis en ervaring motiveer je en leid je de verhuurmedewerkers op en bied je ondersteuning op technisch, commercieel en administratief vlak. Tevens controleer je de verhuurcontracten en bewaak je de verhuurtermijnen. Ook beheer je de voorraad zodat machines en accessoires voldoende voorradig zijn voor verhuur en/of verkoop. Tot slot ben je als Servicemonteur doorgaans één dag per week werkzaam in het Boels filiaal te Antwerpen om reparaties aan machines uit te voeren en je administratie bij te werken. Dit zorgt voor veel afwisseling wat jouw werk uitdagend en variërend houdt.


Het oranje team
Je komt te werken in de regio Antwerpen binnen een team dat bestaat uit 12 enthousiaste collega’s. Het is een hechte groep waarover het algemeen de ‘work hard, play hard’ mentaliteit geldt waarbij wij elkaar helpen indien nodig. De functie is vrij zelfstandig, maar als je een vraag hebt, staat iedereen voor je klaar om te helpen. Je komt in een team waar ze houden van hard werken, maar waar humor zeker niet vergeten wordt.
 Meer weten? Check hier ons verhaal.

 

Kom bij de Boels-familie
Overzicht houden en optimistisch; jij kan het en bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Servicemonteur de beste te worden, heb je;

 • Je een afgeronde technische opleiding genoot;
 • Je beschikt over relevante technische en commerciële ervaring;
 • Je communicatief en sociaalvaardig bent en beschikt over een grote mate van zelfstandigheid;
 • Je goed kan organiseren, flexibel bent, stressbestendig en servicegericht;
 • Je de Nederlandse taal goed beheerst;
 • Je in het bezit bent van rijbewijs B.

 

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als Servicemonteur, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat past bij jou en de functie
 • 20 verlofdagen per jaar + 12 ADV dagen en maaltijdcheques
 • Service bus woon-werk regeling, telefoon, laptop
 • Flexibele werktijden
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, hospitalisatieverzekering en Boels Benefit at work personeelskortingen

 

Boelseye!
Is deze vacature van Servicemonteur in de regio Antwerpen een schot in de roos? Reageer dan via de sollicitatie button en upload jouw CV. Toch nog een vraag? Neem dan contact op met mij. Dit kan via mail: Samantha.charlier@boels.be. Hoor ik snel wat van je?

Doorsturen
 
Deel deze pagina via