Klusjesman/klusjesvrouw

Doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Secundair onderwijs
 • Standplaats Rumst ; Site Acommodation

Over de functie

Hi, mijn naam is Samantha en ik neem je graag mee door deze vacature van klusjesman / klusjesvrouw bij Boels in Rumst! Heb jij allround technische kennis? Ben jij nieuwsgierig ingesteld en niet bang om de handen vuil te maken? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

 

Boels pitstop

Op onze vestiging in Rumst is geen dag hetzelfde.
 

Als  klusjesman / klusjesvrouw kom je te werken op de afdeling unitverhuur en ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor het op maat maken van onze units voor onze klanten. Bij Unitverhuur leveren wij op maat gemaakte oplossingen voor opdrachtgevers in heel België binnen, onder andere, de bouw & installatie, industrie, events, onderwijs en zorg. Met onze modulaire units is geen huisvestingsvraagstuk ons te moeilijk en voorzien wij elke opdrachtgever van een passende tijdelijke oplossing. Snelheid, flexibiliteit, kwaliteit en maatwerk zijn hierin de belangrijkste speerpunten om voor units van Boels te kiezen. Zo voorzien wij onze klanten binnen “no time” van flexibele kantoorruimten, schaftruimten, omkleedruimten, vergaderruimten, doucheruimtes en sanitair ruimten inclusief alle benodigde inventaris die daarbij horen. Boels is een A- merk, onze units zijn van hoogwaardige kwaliteit. Als jij van ‘Lego-in-het-groot’ houdt kun jij hier je hart ophalen!

 

De focus van je werk als klusjesman / klusjesvrouw ligt bij het verbouwen van onze units, iedere unit vraagt om een andere aanpassing. Er dienen bijvoorbeeld wanden verwijderd te worden maar er moeten ook keukenblokjes worden ingebouwd, deuren opnieuw worden afgehangen, lichte loodgieterswerkzaamheden zoals het vervangen van een kraan en het vernieuwen van een sifon maar ook lichte elektrawerkzaamheden zoals het vervangen van lampen en stopcontacten. Omdat de units klant specifiek worden gemaakt door jou als monteur is geen unit, maar ook geen dag hetzelfde.

 

Als jij klaar bent met de unit waar jij verantwoordelijk voor bent, wordt deze nagekeken. Na goedkeuring worden de units door onze chauffeurs opgehaald en naar de klant gebracht. Op locatie ben jij, samen met de collega’s, verantwoordelijk voor het afmonteren. Natuurlijk zog jij ervoor dat het netjes én veilig gebeurt, want onze units worden niet alleen naast elkaar gemonteerd, maar ook in de hoogte! Omdat jij een klantgerichte instelling hebt rust jij niet voordat het werk compleet gemonteerd is.

 

Het oranje team

Je komt te werken in Rumst binnen een team dat bestaat uit enthousiaste collega’s in verschillende disciplines. Er heerst binnen het team een open sfeer en iedereen is welkom. Klinkt gezellig toch! Meer weten? Check hier ons verhaal.

 

Kom bij de Boels-familie

Technisch, klant- & servicegericht; jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als klusjesman / klusjesvrouw unit- en containerverhuur de beste te worden, heb je:

 

 • een technisch diploma A2 of A3;
 • relevante technische werkervaring en passie voor techniek;
 • een teamgerichte instelling maar je kunt ook goed zelfstandig werken;
 • een flexibele, stressbestendige en nauwkeurige instelling;
 • bij voorkeur een heftruckcertificaat.

 

Je krijgt een heleBoels

Als je bij ons komt werken als klusjesman / klusjesvrouw, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat past bij jou en de functie
 • 20 verlofdagen per jaar + 12 ADV dagen en maaltijdcheques
 • Woon-werk regeling richting Rumst
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, hospitalisatieverzekering en Boels Benefit at work personeelskortingen

 

Boelseye!

Is deze vacature van kluesjesman / klusjesvrouw in Rumst een schot in de roos? Reageer dan via de sollicitatie button en upload jouw cv. Toch nog een vraag? Neem dan contact op met mij. Dit kan via mail: Samantha.Charlier@boels.be. Hoor ik snel wat van je?

Doorsturen
 
Deel deze pagina via