Monteur

Doorsturen
 
 • Standplaats Antwerpen - Aartselaar

Over de functie

Hi, mijn naam is Karen en ik neem je graag mee door deze vacature van Monteur bij Boels in Aartselaar! Heb je een passie voor techniek? Ben jij nieuwsgierig ingesteld en niet bang om de handen vuil te maken? En vind jij het een uitdaging om technische problemen op te lossen? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
Op onze vestiging in Aartselaar is geen dag hetzelfde. Als Monteur ben jij verantwoordelijk voor ons materieel op het gebied van onderhoud, reparaties en storingen. Als de machines terug worden gebracht door onze klanten wordt de eerste check gedaan door jouw collega’s, daarna komt de machine bij jou terecht. Jij controleert deze en kijkt de machine volledig na of deze geen mankementen vertoont. Vervolgens maak je deze schoon, test je de werking en voorzie jij deze van een OK-label en meld deze weer aan in de voorraad van het filiaal om te verhuren.

 

In Aartselaar hebben wij, naast het gebruikelijke materieel, ook de specialisatie op het gebied van grondverzetmachines. Dit betekent dat jij hier ook aan mag sleutelen en ervoor moet zorgen dat alles naar behoren werkt! Als monteur ben jij heel afwisselend bezig, naast de verantwoordelijkheid voor onze machines ga jij ook, regionaal op pad om storingen op te lossen. Verder help je de chauffeurs met laden en lossen en voer jij kleine reparaties uit aan het gebouw en bedrijfsvoertuigen. Al met al en zeer afwisselende functie, vol met technische uitdagingen die jij, met de nodige technische kennis op zak, niet uit de weg gaat!

Het oranje team
Je komt te werken in Aartselaar binnen een team dat bestaat uit enthousiaste collega’s in verschillende disciplines. Er heerst binnen het team een open sfeer en iedereen is welkom. Klinkt gezellig toch! Meer weten? Check hier
ons verhaal.

Kom bij de Boels-familie
Technisch, klant- & servicegericht; jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als monteur de beste te worden, heb je:

 

 • Een relevante technische opleiding afgerond;
 • Een goede kennis van (diesel)motoren (dit is een plus)
 • Technisch een brede bagage: je hebt gevoel voor mechanica én een basiskennis elektrotechniek en je bent in staat om snel elektrische storingen op te lossen met behulp van info uit bedieningspanelen, motorsturingen en elektrische schema’s
 • Kwaliteit hoog in het vaandel staan
 • Een hands- on mentaliteit, op weg naar storingen in de regio is voor jou geen probleem!

 

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als Monteur, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat past bij jou en de functie
 • 20 verlofdagen per jaar + 12 ADV dagen en maaltijdcheques
 • Woon-werk regeling richting Aartselaar
 • Flexibele werktijden
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, hospitalisatieverzekering en Boels Benefit at work personeelskortingen

 

Boelseye!
Is deze vacature van Monteur in Aartselaar een schot in de roos? Reageer dan via de sollicitatie button en upload jouw cv. Toch nog een vraag? Neem dan contact op met mij. Dit kan via mail: karen.wesemael@boels.be. Hoor ik snel wat van je?

Doorsturen
 
Deel deze pagina via