Manager Logistiek & Supply Chain

Doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Secundair onderwijs
 • Standplaats Antwerpen - Melsele
 • Vakgebied Management

Over de functie

Hallo, mijn naam is Karen en ik neem je graag mee door deze vacature van Manager Logistiek & Supply Chain bij Boels te Melsele! Heb je een passie voor operationeel management? Of vind je het gewoon tof om procesverbeteringen uit te voeren? Lees dan snel verder, want dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
Zet jij de Boels in Melsele op scherp? Als Manager Logistiek & Supply Chain te Melsele zorg je voor de optimale inzet van onze vloot, technici en logistieke dienstverleners die effectieve en efficiënte support leveren voor al onze vestigingen in België. Met jouw people skills zorg je voor een aangename werkomgeving en dat je medewerkers optimaal ingezet worden. Tevens ben je verantwoordelijk voor het managen van de operationele zaken.

Op het gebied van management ben je verantwoordelijk voor de aansturing van de operationele, technische en logistieke afdelingen van de centrale logistiek en supply chain (HUB). Ook zal je verantwoordelijk zijn voor het samenstellen en ontwikkelen van directe en indirecte teams in Vlaanderen, waarbij kwaliteit en optimale inzet hoog in jouw vaandel staan. Je motiveert je medewerkers op zo’n wijze dat zij het beste uit zichzelf halen en zij constant professionaliseren. Je zal ten allen tijden op zoek blijven naar procesverbeteringen en professionalisering, jij initieert deze ook. Ten slotte ben jij een echte verbinder en werk jij proactief samen met andere afdelingen en externe partijen.

Op operationeel gebied zorg jij samen met de logistieke afdeling voor een optimale logistieke planning en realisatie van vloot-transport in Vlaanderen. Je bent de linking pin naar alle andere Vlaamse vestigingen betreffende de levering van zware machines en speciale leveringen. Ook ben je verantwoordelijk voor het adequaat afhandelen van claims, in consultatie met het management. Tevens overzie en coördineer je het gehele klantenproces binnen dit gebied.

Het oranje team
Jouw toekomstige team in Melsele bestaat uit verschillende profielen waaronder, enkele planners, administratieve medewerkers, chauffeurs, monteurs en terreinmedewerkers. Het zijn collega’s die al een tijdje in Melsele werken en veel over hebben voor het bedrijf. Zij weten hoe het werkt en hebben jouw hulp nodig om alles te regelen op logistiek vlak. Dit klinkt toch als een fijne uitdaging? Meer weten? Check hier
ons verhaal.

Kom bij de Boels-familie
Accuraat en veel verantwoordelijkheidsgevoel: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team! Om daarnaast als Manager Logistiek & Supply Chain de beste te worden, heb je:

 • Een afgeronde bachelor in een logistieke of technische richting
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een leidinggevende rol, bij voorkeur in een technische, logistieke of commerciële omgeving
 • Je bent een people manager die over sterke communicatieve en organisatorische vaardigheden beschikt
 • Je gaat proactief te werk, bent ondernemend, stressbestendig, besluitvaardig en beschikt over een goede portie gezond verstand

 

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als Manager Logistiek & Supply Chain, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat past bij jou en de functie
 • 20 verlofdagen per jaar + 12 ADV dagen en maaltijdcheques
 • Woon-werk regeling richting Melsele
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, hospitalisatieverzekering, lease a bike en Boels Benefit at work personeelskortingen


Boelseye!
Is deze vacature van Manager Logistiek & Supply Chain in Melsele een schot in de roos? Reageer dan via de sollicitatie button en upload jouw cv. Toch nog een vraag? Neem dan contact op met mij. Dit kan via mail: karen.wesemael@boels.be. Hoor ik snel wat van je?

Doorsturen
 
Deel deze pagina via