Monteur

Doorsturen
 
 • Standplaats Meerhout Racor

Over de functie

Ik neem je graag mee door deze vacature van monteur met rijbewijs C/CE bij Boels Power&HVAC in Meerhout! Vind jij het leuk om op de weg te zitten? En heb jij affiniteit met techniek? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
Zet jij de Boels Power&HVAC in Meerhout op scherp? Als monteur met rijbewijs C/CE heb jij een belangrijke rol binnen het team van ons filiaal. Jij zorgt ervoor dat onze verhuurde machines bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald, op het juiste tijdstip en de juiste plaats.

Als je bij het project bent, adviseer je over het gebruik van de machine, controleer je zorgvuldig de technische staat en zorg je voor een juiste administratieve afhandeling. Ook het aansluiten en het afkoppelen van de machines is een onderdeel van jouw job. Indien er zich kleine storingen voordoen bij de klant dienen deze ook opgelost te worden. De werkzaamheden zijn veelzijdig en afwisselend en dat vraagt uiteraard om een flexibele instelling van jou als medewerker. Samen met jouw collega’s te Meerhout zorg je er iedere dag voor dat het werk gedaan is en onze klanten tevreden zijn.

Het oranje team
Het team waarin je komt te werken in Meerhout bestaat uit verschillende functies. Iedereen zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klant zo optimaal mogelijk kunnen bedienen. Zo hebben wij op de filialen techniekers, terreinmedewerkers, verkopers rondlopen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig. Meer weten? Check hier
ons verhaal.

Kom bij de Boels-familie
Servicegericht en behulpzaam: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team! Om daarnaast ook als monteur met rijbewijs C/CE de beste te worden, heb je:

 • Een sterke affiniteit met techniek, door werkervaring of hobby’s. De kennis leren we je nog wel bij
 • 1 -3 jaar relevante rijervaring als chauffeur
 • Een rijbewijs C/CE met code 95 (ADR + VCA kunnen intern behaald worden)
 • De ervaring om snel te kunnen schakelen indien nodig
 • Een hands- on mentaliteit en servicegericht

 

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als monteur met rijbewijs C/CE, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kan jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat past bij jou en de functie
 • 20 verlofdagen per jaar + maaltijdcheques
 • Woon-werk regeling richting Meerhout
 • Flexibele werktijden
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, hospitalisatieverzekering en Boels Benefit at work personeelskortingen

 

Boelseye!
Is deze vacature van monteur met rijbewijs C/CE in Meerhout een schot in de roos? Reageer dan via de sollicitatie button en upload jouw cv. Toch nog een vraag? Neem dan contact op met mij. Dit kan via mail: karen.wesemael@boels.be. Hoor ik snel wat van je?

Doorsturen
 
Deel deze pagina via