Area Accountmanager

Doorsturen
 
 • Standplaats Lummen
 • Vakgebied Commercieel

Over de functie

Ik neem je graag mee door deze vacature van area accountmanager bij Boels in Limburg! Vind jij relatiebeheer belangrijk? En vind jij het fijn om op veel verschillende locaties te komen? Of wil je gewoon prospectie plegen? Lees dan snel verder, want dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
Als area accountmanager in Limburg is geen dag hetzelfde. Op het ene moment ben je druk bezig met gespreksverslagen om daarna in je auto te springen om projecten te gaan bezoeken. Zo kom je aan op een groot bouwproject. Doordat je vaker je gezicht daar laat zien herkennen de mensen jou en begin je met een sociaal praatje. Tijdens het gesprek en de wandeling over de bouwplaats zie je dat er een machine van een ander verhuurbedrijf staat. Door jouw kennis over onze producten en prijzen, leg je een passend voorstel voor aan jouw klant om ervoor te zorgen dat er een machine van ons komt te staan.

Buiten het sociale aspect is ieder bezoek ook een commerciële kans die jij weet te pakken. Verder durf jij advies te geven, bezoek je kantoren, weet jij een latente behoefte te creëren, maak jij klant analyses en is (koude) prospectie geen enkel probleem voor jou! Als area accountmanager in de regio Limburg werk je nauw samen met depotmanagers, areamanagers en de districtsmanager, zodat we het maximale kunnen bereiken!

Het oranje team
Je komt in Limburg te werken binnen een team van ongeveer 20  collega’s! Het is een gevarieerd team dat bestaat uit area accountmanagers en accountmanagers. Als area accountmanager kom jij in een team te werken waar ze houden van hard werken, maar waar humor zeker niet vergeten wordt. Meer weten over Boels? Check hier
ons verhaal.

Kom bij de Boels-familie
Stressbestendig en service gericht: jij bent het en dus pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast ook als area accountmanager de beste te worden bij Boels, heb je:

 • Een bachelor werk- en/of denkniveau met een afgeronde opleiding in de sales of accountmanagement
 • 1 - 3 jaar relevante ervaring
 • Ervaring met Outlook, Excel en een CRM programma, bij voorkeur Salesforce
 • Goede communicatieve vaardigheden en is administratie geen probleem voor jou
 • Een hands- on mentaliteit, waarbij targets geen enkel probleem zijn!

 

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als area accountmanager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat past bij jou en de functie
 • 20 verlofdagen per jaar + 12 ADV dagen, maaltijdcheques en een functie gerelateerde bonusregeling
 • Een wagen, laptop en gsm
 • Flexibele werktijden
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, hospitalisatieverzekering en Boels Benefit at work personeelskortingen

 

Boelseye!
Is deze vacature van are accountmanager in Limburg een schot in de roos? Reageer dan via de sollicitatie button en upload jouw cv. Toch nog een vraag? Neem dan contact op met mij. Dit kan via mail: karen.wesemael@boels.be. Hoor ik snel wat van je?

Doorsturen
 
Deel deze pagina via