Account Manager

Doorsturen
 
 • Standplaats Antwerpen - Haven
 • Vakgebied Commercieel

Over de functie

Ik neem je graag mee door deze vacature van Account Manager bij Boels in Antwerpen! Houd jij van een divers klantenpakket? En is adviseren, verbinden en denken in oplossingen op jouw lijf geschreven? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
Geen dag is hetzelfde als Account Manager in Antwerpen! Je komt te werken bij Boels Industrial en dit is een specialisme binnen ons bedrijf die zich voornamelijk richt op de petrochemische en industriële industrie. Je komt op super interessante locaties waar je anders nooit zou komen. Van een aannemer tot bij een scheepswerf of zelfs een raffinaderij!

Wij zijn op zoek naar aan Account Manager die zich bezig gaat houden met het beheren en uitbouwen van bestaande klanten, acquisitie van nieuwe klanten, netwerken/presenteren en iemand die ervoor gaat zorgen dat de interne samenwerking perfectioneert met de verschillende business units van Boels in België en Nederland. (cross-selling). Zo zit je met Tom aan tafel. Zijn bedrijf ligt in Antwerpen-Haven en je bent daar al vaker over de vloer geweest. Jij weet als professional wat de klantbehoefte van Tom is en durft hem dan ook ongevraagd van advies te voorzien. Door jullie goede band vertrouwt Tom op jouw kennis en zo weet jij een mooie opdracht binnen te halen. Interessant toch?

Om je hier mee te helpen ligt er een mooi klantenpakket voor je klaar, zodat jij ervoor kan zorgen dat wij deze klanten gaan behouden en te laten groeien.

Het oranje team
Je komt in Antwerpen te werken binnen een team van ongeveer 6 collega’s bestaande uit een leidinggevende, een binnendienst collega en een vaste verhuurmedewerker! Met enige regelmaat bezoek je samen met onze vaste verhuurmedewerker de klant, dit voor de binding. Meer weten? Check hier
ons verhaal.

Kom bij de Boels-familie
Teamwork en initiator: jij bent het en dus pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als Account Manager de beste te worden, heb je:

 • Bachelor werk- en/of denkniveau met een afgeronde opleiding in de sales of accountmanagement
 • 3 - 5 jaar relevante ervaring in B2B en in de industrie
 • Affiniteit met techniek en geen 9-5 mentaliteit ivm betrokkenheid op projecten
 • Als eigenschap dat je graag adviseert, verbindt en denkt in mogelijkheden en kansen
 • Van nature in je om te kunnen schakelen met iemand op de werkvloer, maar de andere keer met een directeur van een bedrijf. Van bouwkeet tot groot bedrijf, geen probleem voor jou!

 

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als Account Manager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat past bij jou en de functie
 • 20 verlofdagen per jaar + 12 ADV dagen en maaltijdcheques
 • Een laptop en telefoon
 • Een auto van de zaak om je werk goed te kunnen uitvoeren in de omgeving van Antwerpen
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en Boels Benefit at work personeelskortingen

 

Boelseye!
Is deze vacature van Account Manager in Antwerpen een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via mail: karen.wesemael@boels.be. Hoor ik snel wat van je?

Doorsturen
 
Deel deze pagina via