Account Manager

Doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Secundair onderwijs
 • Standplaats Brugge
 • Vakgebied Sales

Over de functie

Ik neem je graag mee door deze vacature van Accountmanager bij Boels te West-Vlaanderen! Vind jij relatiebeheer belangrijk? En vind jij het fijn om op veel verschillende locaties te komen? Lees dan snel verder, want dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
Als Accountmanager te West-Vlaanderen is geen dag hetzelfde. Wij zoeken namelijk een bruggenbouwer die de relaties met onze klanten versterkt en onderhoudt. Bestaande en potentiële klanten benaderen en overtuigen is tweede natuur voor je. Omdat ‘sales’ in je DNA zit, doe je dat op een daadkrachtige, klantvriendelijke en resultaatgerichte manier waarbij je onze klanten op de beste ideeën brengt.


Voor jouw regio beheer je de bestaande klantenportefeuille. Dit kunnen zowel grote als kleinere klanten zijn. Van de lokale aannemer tot een groot internationaal bouwbedrijf. Jij onderhoudt de relatie met de klanten en maakt de commerciële afspraken. Daarnaast ga je er iedere dag voor, om jouw klanten de optimale service te bieden. Dit doe je o.a. door het bezoeken van projecten en bouwplaatsen van je klanten. Je weet de juiste contactpersonen te enthousiasmeren over de dienstverlening van Boels met als doel tot een constructieve samenwerkingsrelatie te komen. Je maakt (prijs)afspraken met jouw klanten en je werkt hierin intensief samen met jouw collega’s binnen jouw regio, zodat deze afspraken correct kunnen worden uitgevoerd.

Het oranje team
Je komt in West-Vlaanderen te werken binnen een team van ongeveer 14  collega’s! Het is een gevarieerd team dat bestaat uit area accountmanagers en accountmanagers. Als Accountmanager kom jij in een team te werken waar ze houden van hard werken, maar waar humor zeker niet vergeten wordt. Meer weten over Boels? Check hier
ons verhaal.

Kom bij de Boels-familie
Stressbestendig en service gericht: jij bent het en dus pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast ook als Accountmanager de beste te worden bij Boels, heb je:

 • Een bachelor werk- en/of denkniveau met een afgeronde opleiding in de sales of accountmanagement
 • 1 - 3 jaar relevante ervaring
 • Ervaring met Outlook, Excel en een CRM programma, bij voorkeur Salesforce
 • Goede communicatieve vaardigheden en is administratie geen probleem voor jou
 • Een hands- on mentaliteit, waarbij targets geen enkel probleem zijn!

 

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als Accountmanager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat past bij jou en de functie
 • 20 verlofdagen per jaar + 12 ADV dagen, maaltijdcheques en een functie gerelateerde bonusregeling
 • Een wagen voor je werk in omgeving West-Vlaanderen, laptop en gsm
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, hospitalisatieverzekering en Boels Benefit at work personeelskortingen

 

Boelseye!
Is deze vacature van Accountmanager te West-Vlaanderen een schot in de roos? Reageer dan via de sollicitatie button en upload jouw cv. Toch nog een vraag? Neem dan contact op met mij. Dit kan via mail: karen.wesemael@boels.be. Hoor ik snel wat van je?

Doorsturen
 
Deel deze pagina via