commercieel binnendienst medewerker

Doorsturen
 
 • Standplaats Meerhout Racor

Over de functie

Hallo, ik neem je graag mee door deze vacature van commercieel binnendienst medewerker bij Boels Power&HVAC in Meerhout! Vind jij het leuk om klanten te woord te staan met jouw goede kennis van verwarming, stroom en koeling? En lijkt het jou een uitdaging om verantwoordelijk te zijn voor het complete verhuurproces? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop

Zet jij de Boels Power&HVAC in Meerhout op scherp? Als commercieel binnendienst medewerker kan je dit verwachten: ’s ochtends start je samen met je collega’s de vestiging op. De hele dag komen de aanvragen binnen per mail en telefoon van klanten die graag jouw advies willen over een oplossing voor hun probleem. Dit kan variëren van chillers, airconditioning, boilers, heaters, verlichting, batterypacks, stroomgroepen,.. we hebben een groot verhuurassortiment. Je maakt de prijsafspraken en vervolgens zorg je voor een correcte afhandeling van alle administratie die bij het verhuren nodig is. Gebruik makend van jouw klantgerichte instelling en communicatieve vaardigheden help jij iedereen op weg en met een tevreden gevoel verder.

Als commercieel binnendienst medewerker te Meerhout is geen dag hetzelfde, je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de snelle en correcte afhandeling van de vraag. Omdat de afwisseling zo groot is gaan de dagen snel, voordat je het weet zit het er alweer op en sluiten jullie om 17.00 uur met een voldaan gevoel de deur weer af!

Een goed advies geven waarmee je klanten écht verder helpt: daar word jij blij van! De klanten die dagelijks met onze vestiging contact opnemen, help je bij hun keuze voor de juiste oplossing. Vanwege jouw passie voor verwarming, stroom en koeling weet je alle ins en outs en kun je deze goed overbrengen.

Het oranje team
Het team waarin je komt te werken in Meerhout bestaat uit verschillende functies. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen. Zo hebben wij terreinmedewerkers, magazijniers, chauffeurs, techniekers, planners,.. rondlopen. Meer weten? Check hier ons verhaal.

Kom bij de Boels-familie

Zelfstandig werken, prioriteiten stellen en collegiaal: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als commercieel binnendienst medewerker de beste te worden, heb je:

 

 • Een sterke affiniteit met techniek, door werkervaring, aangevuld met bachelor werk- en/of denkniveau
 • 1 -3 jaar relevante werkervaring in de sector (verwarming, koeling en stroom)
 • Een servicegerichte instelling en ben je altijd behulpzaam naar je klanten en collega’s
 • Ervaring met zelfstandig aan de slag te gaan, en kan je goed prioriteiten stellen
 • Goede kennis van Word en Excel en ben je in bezit van rijbewijs B

 

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als commercieel binnendienst medewerker, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat past bij jou en de functie
 • 20 verlofdagen per jaar + 12 ADV dagen en maaltijdcheques
 • Woon-werk regeling richting Meerhout
 • Flexibele werktijden
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, hospitalisatieverzekering en Boels Benefit at work personeelskortingen

Boelseye!
Is deze vacature van commercieel binnendienst medewerker te Meerhout een schot in de roos? Reageer dan via de sollicitatie button en upload jouw cv. Toch nog een vraag? Neem dan contact op met mij. Dit kan  via mail: karen.wesemael@boels.be. Hoor ik snel wat van je?

Doorsturen
 
Deel deze pagina via