Filiaalmanager

Doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uren
 • Opleidingsniveau Bachelor
 • Standplaats Brugge
 • Vakgebied Management

Over de functie

Boels pitstop
Machineverhuur is de core business van Boels Rental. Vanuit meer dan 430 vestigingen in Nederland, Duitsland, België, het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Oostenrijk, Tsjechië, Polen, Italië, Slowakije en Zwitserland verhuurt Boels de meest moderne en nieuwste machines en gereedschappen.

Vanzelfsprekend wordt het verhuurassortiment continue uitgebreid en aangevuld, zodat altijd met het beste materieel gewerkt kan worden en het assortiment perfect aansluit op de behoeften van de klanten.

Voor onze filialen te Brugge en Oostende zijn wij op zoek naar een enthousiaste filiaalmanager die de dagelijkse aansturing van onze teams op zich kan nemen. Vanzelfsprekend werk je vanuit twee locaties wat de uitdaging met zich meebrengt om ook teams op afstand aan te sturen. Naast de dagelijkse leiding op de filialen ben jij ook verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van onze commerciële activiteiten bij onze klanten in de regio en zie jij kansen in de markt en directe omgeving t.a.v. het vergroten van ons marktaandeel in de regio Brugge en Oostende.  


Als filiaalmanager is het belangrijk dat je flexibel bent en samen met je personeel ervoor zorgt dat onze vestigingen goed blijven draaien. Behalve de dagelijkse aansturing van de teams help jij uit waar nodig. Verder ben je ook verantwoordelijk voor de commerciële-, kwaliteits- en budgetdoelstellingen.  Ook ben je bezig met prospectie en een optimaal relatiebeheer in jouw werkgebied.

Op onze filialen te Brugge en Oostende ligt een mooie uitdaging t.a.v. het verder op- & uitbouwen van het team in combinatie met het bieden van aansturing maar ook coaching. Jij bent dagelijks verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van de werkzaamheden en je deinst er dan ook niet voor terug om uit te helpen in de operatie.

Kortom; een mooie uitdaging binnen onze internationaal groeiende organisatie!

Het oranje team

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie! Als bedrijfsleider krijg jij de verantwoordelijkheid over 2 vestigingen te Brugge en Oostende. In totaal beslaat het team 10 personen. Dit  team houdt van hard werken, maar  humor telt net zo hard mee.

Kom bij de Boels-familie
Zelfstandig werken en prioriteiten stellen: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team! Om daarnaast als filiaalmanager de beste te worden, heb je:

 • Een bachelor werk- en/of denkniveau (bij voorkeur aantoonbaar middels een opleiding richting commercieel/techniek);
 • Minimaal 3 jaar relevante, leidinggevende ervaring binnen een commerciële omgeving;
 • Een klantgerichte instelling en maak je gebruik van je communicatieve vaardigheden ;
 • Een flexibele en stressbestendige instelling en beschik jij over organisatievermogen;
 • Een rijbewijs B.


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als fiiaalmanager op onze locaties Brugge en Oostende, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.623,- en € 3.747,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling;
 • 20 verlofdagen per jaar + 12 ADV dagen en maaltijdcheques, een functie gerelateerde bonusregeling;
 • De inzet van een Boels bedrijfsauto;
 • Flexibele werktijden;
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven;
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, hospitalisatieverzekering en Boels Benefit at work personeelskortingen.


Boelseye!
Is deze vacature van filiaalmanager in Brugge en Oostende een schot in de roos? Reageer dan via de sollicitatie button en upload jouw cv. Toch nog een vraag? Mijn naam is Mascha Brouwers en ben bereikbaar via whatsapp; + 31 6 41105212. Hoor ik snel wat van je?

Doorsturen
 
Deel deze pagina via