Senior Accountmanager

Doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uren
 • Opleidingsniveau Bachelor
 • Standplaats Antwerpen - Haven
 • Vakgebied Sales

Over de functie

Boels pitstop
IQ-Pass is een specialist binnen de Boels organisatie en is in korte tijd uitgegroeid tot een premium merk op het gebied van toegangsprocesbeheer en contractormanagement. IQ-Pass is een belangrijke speler in Europa voor hoogwaardige, tijdelijke en permanente toegangssystemen in o.a. complexe, veiligheidsgevoelige industrieën, grote maritieme en bouw projecten. Wij zijn een innoverend bedrijf en hebben een sterke doe cultuur. Met de vele Boels IQ-Pass vestigingen verspreid door het hele land ben je niet direct gebonden aan één kantoor, maar heb je in principe overal toegang tot een prettige werkplek in een dynamische omgeving. 

Als accountmanager voor de Belgische markt ben je verantwoordelijk voor het opbouwen van nieuwe klantrelaties en het beheren van de bestaande klantportfolio. Met een goede ondersteuning van de verkoop binnendienst en de marketingafdeling ga je op zoek naar nieuwe kansen in voornamelijk de industrie, bouw en infra.  Vanuit deze functie ben jij verantwoordelijk voor de prospectie in heel België waarbij jij continue bouwt aan bestaande relaties maar ook verantwoordelijk bent voor het binnenhalen van new business. Jij neemt hierin het initiatief: je ziet en grijpt kansen en vertaalt de wensen van de klant naar de interne organisatie. Jij weet op alle niveaus, zowel intern als extern, mensen te enthousiasmeren en te verbinden.

Hierbij voer jij de regie over het commerciële proces en het succes bij jouw klant. Dit doe je door zelfstandig de behoefte van de klant in kaart te brengen, hierover commerciële afspraken te maken of op het juiste moment de juiste specialist aan te sluiten. Dit alles met als doel: een tevreden klant, een intensievere en langdurige samenwerken met als doel een optimaal rendement. Je combineert in deze rol je commerciële resultaatgerichtheid, vanuit een adviserende rol, met je organisatorisch talent. Tevens bezit je over de nodige overtuigingskracht, inspirerende kwaliteiten en luistervermogen, zodat je overal en altijd succes kunt boeken.

Als accountmanager bij Boels IQ-Pass heb jij een zelfstandige rol en ervaar jij het als een uitdaging om nieuwe business op te zetten. Je bent iemand die de handen uit de mouwen steekt en volledig voor het resultaat gaat. Jij gaat onderdeel uitmaken van een groeiende internationale organisatie die continue in beweging is!

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie.

Als accountmanager werk jij vanuit huis óf vanuit een Boels kantoor in je regio waarbij jij deel gaat uitmaken van het IQ-Pass salesteam van 8 collega’s! Het is een gevarieerde samenstelling dat bestaat uit accountmanagers en binnendienstmedewerkers in Nederland en Duitsland. Jij komt in een team te werken waar ze houden van hard werken, maar waar humor zeker niet vergeten wordt. Aan jou de taak om verder te bouwen. Dit klinkt toch als een gave uitdaging?

Kom bij de Boels-familie
Commercieel en een verbinder; jij kunt het én bent het en dus pas je binnen ons oranje team! Om daarnaast als accountmanager de beste te worden, heb je:

 • Bachelor werk- en/of denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar relevante ervaring in sales en specifiek in het generen van new business;
 • Bij voorkeur ervaring met toegangscontrole / security management oplossingen en / of ervaring binnen de bouw, industrie of infra;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en bij voorkeur ook de Franse taal;
 • Sociale, communicatieve- en luistervaardigheden op verschillende niveaus


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als accountmanager dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 3.243,- en € 4.633,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris + een aantrekkelijke bonusregeling;
 • 20 verlofdagen per jaar + 12 ADV dagen en maaltijdcheques
 • Wagen, tankkaart, laptop & gsm
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, hospitalisatieverzekering en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature van accountmanager in België een schot in de roos? Upload nu jouw cv! Toch nog een vraag? Mijn naam is Mascha Brouwers en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0641105212. Hoor ik snel wat van je?

Doorsturen
 
Deel deze pagina via