Regiomanager

Doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uren
 • Opleidingsniveau Bachelor
 • Standplaats Overijse
 • Vakgebied Management

Over de functie

Boels DIY
Bij Boels DIY hebben wij ruimte voor een nieuwe collega in de rol van Regiomanager die operationeel en commercieel verantwoordelijk is voor de Benelux, Frankrijk en Italië. Bij Boels DIY werken wij intensief samen met diverse bouwmarktpartners in Europa (18 landen) waarmee Boels ook de particuliere markt in staat stelt gebruik te maken van tijdelijk professioneel gereedschap. Het DIY assortiment bestaat voornamelijk uit machines en gereedschappen die door de consument te gebruiken zijn. Denk hierbij aan tapijtreinigers, behangafstomers, trilplaten of grondfrezen. Binnen Europa zijn wij opgedeeld in 3 regio’s die worden aangestuurd door de regiomanagers.

 

Als Regiomanager Benelux & South beslaat jouw werkgebied de Benelux, Frankrijk en Italië en is het jouw doelstelling om de operatie verder te structureren en aan te sturen. Gezien de groei die wij in deze regio doormaken zal jouw uitdaging voornamelijk liggen op het implementeren van processen volgens de Boels standaarden zoals wij deze hanteren binnen onze organisatie. Uiteraard doe jij dit niet alleen maar samen met jouw team (direct reports) die bestaat uit 4 teamleaders en 3 accountmanagers. Gezamenlijk met dit team ro jij de strategie verder uit binnen jouw regio met als doel de klantrelaties te onderhouden maar ook om deze verder uit te bouwen.

Focus zal voornamelijk liggen op het optimaliseren van de Benelux landen en het stimuleren van de groei in Frankrijk en Italië, maar ook op mogelijke uitbreiding naar Spanje. Vanuit deze visie maak jij gebruik van jouw strategische vaardigheden om concepten en plannen te ontwikkelen op korte- & lange termijn. Aansluitend implementeer jij deze strategie binnen jouw team wat betekent dat jij regelmatig overleg hebt op locatie in binnen- & buitenland.

 

De combinatie van de werkzaamheden vergt dat je snel kunt schakelen tussen onderwerpen van strategisch naar operationele maar ook dat je makkelijk kunt communiceren op diverse niveaus binnen en buiten de organisatie.  In deze functie heb je te maken met verschillende interne en externe belangen, welke je bij elkaar moet brengen. Dit vraagt betrokkenheid, creativiteit, flexibiliteit en stressbestendigheid.

Kortom; een uitdagende rol op internationaal niveau voor een entrepeneur met visie en operationeel inzicht binnen een groeiende familieorganisatie!

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels
één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Als regiomanager krijg jij een gedegen inwerktraject van 2 tot 3 maanden en wordt jij uiteindelijk verantwoordelijk voor de Benelux, Frankrijk en Italië. Jij rapporteert in deze rol rechtstreeks aan de managing director van Boels DIY.

Dit ben jij
Voor de functie van Regiomanager Benelux & South zijn wij op zoek naar iemand die;

 • Beschikt over diploma Master werk- & denkniveau;
 • De Nederlandse, Franse én Engelse taal vloeiend beheerst, Spaans en /of Italiaans is mooi meegenomen;
 • Beschikt over aantoonbare ervaring in een leidinggevende rol op internationaal niveau en ervaring heeft met het aansturen van teams op afstand;
 • Beschikt over commerciële- en coachende vaardigheden en een volwaardig senior gesprekspartner is op intern én extern niveau;
 • De visie van onze organisatie vanuit strategisch inzicht kan dragen, ontwikkelen en implementeren;
 • Ervaring heeft binnen een aanverwante branche, ervaring binnen de verhuur is een pluspunt;


Dit bieden wij;
Als je ons komt versterken als Regiomanager Benelux & South, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat past bij jou en de functie op fulltime basis + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 20 verlofdagen per jaar + 12 ADV dagen en maaltijdcheques
 • Wagen, tankkaart, laptop & gsm
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, hospitalisatieverzekering en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!

Wil je meer informatie over de vacature voordat je solliciteert neem dan contact op met Mascha Brouwers via whatsapp; +31641105212.
 

Doorsturen
 
Deel deze pagina via