Commercieel technisch medewerker

Doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Secundair onderwijs
 • Standplaats Groot Bijgaarden
 • Vakgebied Commercieel

Over de functie

Ik neem je graag mee door deze vacature van commercieel technisch medewerker bij Boels in Groot-Bijgaarden! Vind jij het leuk om klanten te woord te staan? En heb jij affiniteit met techniek? Of lijkt het jou een uitdaging om verantwoordelijk te zijn voor het complete verhuurproces? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop

Zet jij de Boels in Groot-Bijgaarden op scherp? Als commercieel technisch medewerker ben jij, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor het te woord staan van onze klanten die bij jou aan de balie komen. De vragen die jij hierin kunt verwachten zijn zeer divers, soms geef je advies over het gebruik van een machine en bij de volgende klant regel je de complete verhuur van meerdere machines. Aan de balie krijg je zowel met particuliere als grote opdrachtgevers te maken die onze machines voor kort- óf lange termijn willen inzetten. Gebruik makend van jouw klantgerichte instelling en communicatieve vaardigheden help jij iedereen op weg en met een tevreden gevoel de deur uit.

Ook als de machines terugkomen komt dit bij jou terecht, je kijkt de machines na en als de klant weer weg is verzorg jij de complete afhandeling van de verhuur. Soms gebeurt er dat een machine met een probleem terugkomt waardoor jij ook licht onderhoud verricht. Als je hier niet helemaal uitkomt heb je gelukkig gespecialiseerde collega’s op het filiaal werken als monteurs die dit probleem kunnen verhelpen en de machine weer verhuur klaar maken!

Als commercieel technisch medewerker te Groot-Bijgaarden is geen dag hetzelfde, je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de snelle en correcte afhandeling van de vraag. Omdat de afwisseling zo groot is gaan de dagen snel, voordat je het weet zit het er alweer op en sluiten jullie om 17.00 uur met een tevreden gevoel de deur weer af!


De Boels familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Het team waarin je komt te werken in Groot-Bijgaarden bestaat uit verschillende functies. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen.

 

Het oranje team en jij

Zelfstandig werken, prioriteiten stellen en collegiaal: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als commercieel technisch medewerker de beste te worden, heb je:
 

 • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring en heb je affiniteit met techniek
 • Secundair diploma of gelijk werk- en/of denkniveau
 • Goede kennis van Word en Excel
 • Een servicegerichte instelling
 • Een hands- on mentaliteit

 

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als commercieel technisch medewerker, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat past bij jou en de functie tussen €2.034,00 en €2.905,00 + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 20 verlofdagen per jaar + 12 ADV dagen en maaltijdcheques van €8
 • Woon-werk regeling richting Groot-Bijgaarden
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, hospitalisatieverzekering en huren met forse personeelskorting!
   

Boelseye!
Is deze vacature van commercieel technisch medewerker in Groot-Bijgaarden een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Hoor ik snel wat van je?

 

Doorsturen
 
Deel deze pagina via