Corporate Recruiter BELUX

Doorsturen
 
 • Aantal uren per week 24-40 uren
 • Opleidingsniveau Bachelor
 • Standplaats Mechelen
 • Vakgebied HR

Over de functie

Wat ga je doen

Als Corporate Recruiter bij Boels ben je verantwoordelijk voor het gehele rekruteringsproces binnen geheel België en Luxemburg. Een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Franse taal is daarom vereist. Je standplaats is Mechelen maar je zal in deze functie hybride werken. Jij bent degene die verantwoordelijk is voor het gehele proces van A tot Z, dus van het moment dat de vacature ontstaat tot aan het moment dat het contract wordt verstuurd. Als Corporate Recruiter in Mechelen zijn jouw taken zeer gevarieerd. Je zet namelijk zelf een wervingsplan op en schrijft daarbij wervende vacatureteksten (SEO-proof) en start indien nodig een online campagne. Jij benadert en selecteert kandidaten, hierin ben jij het eerste aanspreekpunt voor de hiring manager en de kandidaat. Tevens denk jij mee over verbetervoorstellen voor ons rekruteringsproces.

Je hebt en/of bouwt je eigen netwerk van potentieel talent en zoekt naar creatieve oplossingen om je doelgroep te bereiken. Hoe jij dit doet, bepaal je grotendeels zelf. Je bent een stevige persoonlijkheid en goed in stakeholdermanagement, dit heb je nodig om in de sterk groeiende en snel veranderende business van Boels succesvol te zijn. Je vervult zowel operationele functies alsook senior rollen op management niveau (white- en blue collar). Belangrijk in deze rol is daarom dat jij je gemakkelijk beweegt door verschillende lagen van de organisatie en je communicatiestijl aan verschillende niveaus kan aanpassen.

Kortom een gevarieerde en zelfstandige rol waarin je écht je steentje kan bijdragen aan de groeiende business van Boels in België en Luxemburg. Klinkt dat niet als een mooie uitdaging?

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!

Je gaat in Mechelen aan de slag binnen een team van met jou erbij 2 recruitment specialisten. In totaal maak je deel uit van een internationaal recruitment team wat vanuit Sittard en diverse plaatsen in Duitsland werkzaam is en bestaat uit 24 collega’s in verschillende specialismes.

Jouw profiel

Stressbestendig en service gericht: jij bent het en dus pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als Corporate Recruiter de beste te worden bij Boels in Mechelen, heb je:

 • Een afgeronde prof. bachelor opleiding
 • Minimaal 3 jaar ervaring in het sourcen en rekruteren van talent
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Franse taal in woord en geschrift is vereist
 • Nodige dosis zelfvertrouwen, stressbestendig en kan goed omgaan met tegenslagen
 • Ervaring als netwerker en weet je hoe je het juiste talent proactief kunt vinden en benaderen
 • Van nature in je zitten om kandidaten te verrassen om hen zo een geweldige recruitment ervaring te geven, ook als ze niet zijn aangenomen

Voor deze rol zoeken we een kandidaat die minimaal 24 uur (3 dagen) per week beschikbaar is.

Wat wij bieden

Als je bij ons komt werken als Corporate Recruiter, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past + eindejaarspremie;
 • 20 verlofdagen per jaar + 12 ADV dagen, maaltijd- & ecocheques;
 • Bedrijfswagen, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, laptop & gsm;
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven;
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan;
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg en huren met forse personeelskorting!

Boelseye!

Is deze vacature van Corporate Recruiter in Mechelen een schot in de roos? Solliciteer direct van de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Michelle en ik geef graag antwoord, telefonisch of via WhatsApp op +31(0)6 4108 5663. Hoor ik snel wat van je?

Doorsturen
 
Deel deze pagina via