DieselTechnieker

Doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uren
 • Opleidingsniveau Secundair onderwijs
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Meerhout Racor
 • Vakgebied Techniek

Over de functie


 

Boels pitstop
Voor de deze functie  bij  kom je te werken op de afdeling Power&HVAC in Meerhout, een specialistische afdeling binnen Boels Rental. Hier heb je een veelzijdige functie, waar generatortechniek jou hoofdactiviteit en specialisme is.

 Je werkt binnen een team van andere technisch gepassioneerde mensen, elk met zijn vakgebied (Koeling, Heating, Elektro, …), jullie werken in team zelfstandig en krijgen de ruimte om samen de technische dienst te runnen, dit onder begeleiding van de technisch coördinator.

Een deel van jou takenpakket  is  te zien dat onze generatoren worden onderhouden, hersteld en voldoen aan alle wettelijke normeringen. Innovatie,  kwaliteit en veiligheid staan hierbij centraal, dit doe je natuurlijk niet alleen.

Je werkt gedeeltelijk samen met een ander ervaren generatortechnieker, samen  bepalen jullie de prioriteiten en het werkschema. Je bent verantwoordelijk voor de werkplaats en  het onderdelenmagazijn van de afdeling generatortechniek. Het mede opvolgen en inplannen van het onderhoud op site behoort ook tot je taken, het effectief uitvoeren hiervan gebeurd door een collega servicetechnieker.

Generatortechniek zit enorm in de lift wat betreft nieuwe emissienormen, alternatieve energie en energieoptimalisatie. Je word door de afdeling engineering meegenomen in deze nieuwste technieken en aangemoedigd hier je eigen research te doen en je dit meester te maken d.m.v. bijscholing of zelfstudie.

Innovatie loopt als een rode draad doorheen ons bedrijf, techniek staat nooit stil, samen met onze afdeling engineering ontwikkel je continue nieuwe systemen, verbeteringen en op maat ontworpen toestellen om in te zetten op de verhuurmarkt.

Opleiding, ondersteuning en het delen van kennis zijn sleutelwoorden bij Boels, we bieden dan ook  een brede waaier van opleidingen aan. We organiseren op maat gemaakte interne opleidingen om bij te blijven op de vlakken waar jij vindt waar het nodig is.

In dit alles werk je zeer nauw samen met collega’s van verschillende diensten (Engineering, Technisch coördinator, technische specialisten, projectleiders, ...), Je hebt dus een heel Team welke je ondersteunt daar waar nodig. Soms werk je in Team, soms doe je dit zelfstandig, afhankelijk van de aard van het project.

Bij dit alles bieden wij je de ruimte voor jezelf te ontplooien en je eigen stempel te drukken binnen het bedrijf, met de kans om door te groeien.

 

Het oranje team
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Je komt te werken in Meerhout binnen een team dat bestaat uit enthousiaste collega’s in verschillende disciplines. Er heerst binnen het team een open sfeer en iedereen is welkom. Klinkt gezellig toch! Meer weten?

 

Kom bij de Boels-familie
Stressbestendig en flexibel; jij hebt/bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Daarnaast heb je volgende competenties:

 • Proactief, gestructureerd, zelfstandig, accuraat en flexibel.
 • Kennis van Engels. 
 • Je bent leergierig, probleemoplossend en self-learning is je niet vreemd, voor jou is alles een uitdaging en een kans tot leren, je maakt je snel nieuwe dingen eigen en streeft naar het verbeteren van processen binnen je dagelijkse werkzaamheden.
 • Je bent een teamplayer die kan omgaan met aansturing, maar eveneens ook prima autonoom werken en beslissingen nemen in het kader dat meegroeit met jou en je functie.
 • Word en Excel

 

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als ervaren elektrotechnieker , dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat past bij jou en de functie tussen de €12,73 en €18,19 + een aantrekkelijke bonusregeling.
 • 20 verlofdagen per jaar en maaltijdcheques van €8.- .
 • Woon-werk regeling richting Meerhout
 • Optie tot bedrijfswagen (bij instap permanentiedienst)
 • Laptop, Tablet en GSM.
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven.
 • Hospitalisatieverzekering voor jou en je gezin.
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg en huren met forse personeelskorting.

 

Boelseye!
Is deze vacature van ervaren elektrotechnieker in Meerhout een schot in de roos? Reageer dan via de sollicitatie button en upload jouw CV. Toch nog een vraag? Neem dan contact op met mij. Dit kan via mail: linda.mulder@boels.nlHoor ik snel wat van je? 
Mijn naam is Linda Mulder en ik geef graag antwoord via WhatsApp op +32498173033

Doorsturen
 
Deel deze pagina via