Manager Logistiek & Supply Chain

Doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uren
 • Opleidingsniveau Bachelor
 • Standplaats Charleroi - Fleurus
 • Vakgebied Management

Over de functie

Heb je een passie voor operationeel management en vind je het geweldig  om procesverbeteringen uit te voeren? Ben jij logistiek & communicatief sterk? Dan is deze vacature voor Manager Logistiek & Supply Chain geschikt voor jou!

Boels pitstop
Zet jij de Boels - hub Fleurus op scherp?!

Als Manager Logistiek & Supply Chain te Fleurus zorg je voor de optimale inzet van onze vloot, technici en logistieke dienstverleners. Zij leveren effectieve én efficiënte support aan al onze vestigingen in België. Met jouw people skills zorg je voor een aangename werkomgeving en dat je medewerkers optimaal ingezet worden. Tevens ben je verantwoordelijk voor het managen van de operationele zaken.

Op het gebied van management ben je verantwoordelijk voor de aansturing van de operationele, technische en logistieke afdelingen van de centrale logistiek en supply chain (HUB). Je motiveert je medewerkers op zo’n wijze dat zij het beste uit zichzelf halen en zij constant professionaliseren. Je zal ten allen tijden op zoek blijven naar procesverbeteringen en professionalisering, jij initieert deze ook. Ten slotte ben jij een echte verbinder en werk jij proactief samen met andere afdelingen en externe partijen.

Op operationeel gebied zorg jij samen met de logistieke afdeling voor een optimale logistieke planning en realisatie van vloot-transport . Je bent de linking pin naar de vestigingen en de eindklant betreffende de levering van zware machines en speciale leveringen.

Ook ben je verantwoordelijk voor het adequaat afhandelen van claims, in consultatie met het management.

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie. Ons team in Fleurus bestaat uit meerdere collega’s die werken als planner, administratief medewerker, chauffeur, monteur en terreinmedewerker.

Het oranje team en jij
Sluit onderstaand profiel bij jou, dan pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als manager logistiek & Supply chain de beste te worden, heb je:

 • Een afgeronde bachelor in een logistieke of technische richting of gelijkwaardig door ervaring.
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een leidinggevende rol > 20 personen en bij voorkeur in een technische, logistieke of commerciële omgeving;
 • People management skills; jij beschikt over sterke communicatieve en organisatorische vaardigheden;
 • Een pro actieve instelling, verder ben jij ondernemend, stressbestendig, besluitvaardig en beschik jij over een goede portie gezond verstand.


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als manager logistiek & Supply chain, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 •  Een salaris dat past bij jou en de functie tussen € 3.243,- en € 4.633,- bruto per maand op fulltime basis + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 20 verlofdagen per jaar + 12 ADV dagen en € 8.- maaltijdcheques per gewerkte dag
 • Wagen en tankkaart
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering lease a bike en Boels Benefit at work personeelskortingen

 

Boelseye!
Is deze vacature van manager logistiek & Supply chain Fleurus een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Mascha Brouwers en ik geef graag antwoord via WhatsApp op +31641105212. Hoor ik snel wat van je?

 

Doorsturen
 
Deel deze pagina via