Filiaalmanager

Doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uren
 • Opleidingsniveau Secundair onderwijs
 • Standplaats Turnhout
 • Vakgebied Management

Over de functie

Wat ga je doen?
Voor onze filiaal te Turnhout zijn wij op zoek naar een enthousiaste filiaalmanager die de dagelijkse aansturing van onze teams op zich kan nemen. Vanzelfsprekend werk je vanuit twee locaties wat de uitdaging met zich meebrengt om ook teams op afstand aan te sturen. Naast de dagelijkse leiding op de filialen ben jij ook verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van onze commerciële activiteiten bij onze klanten in de regio en zie jij kansen in de markt en directe omgeving t.a.v. het vergroten van ons marktaandeel in de regio Turnhout.

Als filiaalmanager is het belangrijk dat je flexibel bent en samen met je personeel ervoor zorgt dat onze vestigingen goed blijven draaien. Behalve de dagelijkse aansturing van de teams help jij uit waar nodig. Verder ben je ook verantwoordelijk voor de commerciële-, kwaliteits- en budgetdoelstellingen.  Gezien het potentieel in de regio is de verwachting dat beide filialen op termijn ook gaan groeien, dit betekent dat jij je ook gaat bezig houden met aanname procedures om jouw teams verder uit te breiden.   

Op onze filiaal te Turnhout ligt een mooie uitdaging t.a.v. het verder op- & uitbouwen van het team in combinatie met het bieden van aansturing maar ook coaching. Jij bent dagelijks verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van de werkzaamheden en je deinst er dan ook niet voor terug om uit te helpen in de operatie.

Kortom; een mooie uitdaging binnen onze internationaal groeiende organisatie!

Het oranje team
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie! Als filiaalmanager krijg jij de verantwoordelijkheid over 2 vestigingen te Turnhout. In totaal beslaat het team 7 personen. Dit  team houdt van hard werken, maar  humor telt net zo hard mee.


Jouw profiel
Hands on mentaliteit en prioriteiten stellen: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team! Om daarnaast als filiaalmanager de beste te worden, heb je:

 • Een bachelor werk- en/of denkniveau , technisch inzicht en / of interesse in onze branche;
 • Minimaal 3 jaar relevante, leidinggevende ervaring met een hands on mentaliteit;
 • Een klantgerichte instelling en maak je gebruik van je communicatieve vaardigheden;
 • Woonachtig in de directe omgeving van Turnhout;
 • Een flexibele en stressbestendige instelling en beschik jij over organisatievermogen;
 • Een rijbewijs B.


Wat we bieden
Als je bij ons komt werken als filiaalmanager op onze locatie te Turnhout, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.623,- en € 3.747,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling;
 • 20 verlofdagen per jaar + 12 ADV dagen en maaltijdcheques, een functie gerelateerde bonusregeling;
 • De inzet van een Boels combo wagen;
 • Flexibele werktijden;
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven;
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, hospitalisatieverzekering en Boels Benefit at work personeelskortingen;

 

Solliciteren!
Is deze vacature van filiaalmanager in Turnhout een schot in de roos? Reageer dan via de sollicitatie button en upload jouw cv. Toch nog een vraag? Mijn naam is Linda Mulder en ben bereikbaar via WhatsApp; + 32 498173033. Hoor ik snel wat van je?

 

 

Doorsturen
 
Deel deze pagina via