Jobstudent

Doorsturen
 
  • Aantal uren per week 4 uren
  • Standplaats Vilvoorde
  • Vakgebied Commercieel

Over de functie

Boels Pitstop

De functie van Jobstudent bij Boels in Vilvoorde is een veelzijdige bijbaan waarin je veel kan leren. In de winkel sta je klanten te woord en help je hen bij het geven van het beste verhuuradvies. Achter de balie stel je verhuurcontracten op tussen de klant en Boels en houd je de in- en uitgaven bij in het de systemen. Heeft een klant een machine gehuurd? Dan zorg jij ervoor dat de machine op tijd klaar staat om opgehaald te worden. Het is jouw goal de klant tevreden te houden en te zorgen dat de winkel er goed bijstaat.

Komen machines terug van de verhuur, dan check jij of ze nog naar behoren werken en verricht licht onderhoud zodat ze weer helemaal klaar zijn voor de volgende klant. Ook help je in Vilvoorde jouw collega’s waar nodig, bijvoorbeeld bij het laden en lossen van de auto’s. Wellicht rij je wel een keer mee naar de klant toe, of sturen we je zelfstandig op pad.

 

De Boelsfamilie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op!

 

Het oranje team en jij

  • Je bent op zaterdagochtend van 8.00 tot 12.30 uur beschikbaar;
  • Je komt graag in de vakanties extra werken;
  • Je hebt een rijbewijs B, geen pré.

 

Je krijgt een heleBoels

Wij zorgen ervoor dat je als jobstudent onze producten en systemen leert kennen om je werk goed te kunnen uitvoeren. Wil je een cursus volgen heftruck rijden? Wij regelen het. Verder kun je van deze functie als jobstudent verwachten:

  • Een uurloon volgens Barema;

 

Leeftijd

Uurloon

18 jaar

€8,55

19 jaar

€9,17

20 jaar en ouder

€9,80

  • Reiskosten vergoeding naar Vilvoorde;
  • Speciale Boels-kortingen op kleding, gadgets en andere elektronica, een voordelige ziektekostenverzekering en huren met forse personeelskorting;
  • Uitstekende doorgroeimogelijkheden.

 

Boelseye!

Is deze bijbaan van jobstudent bij Boels in Vilvoorde een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Mijn naam is Linda Mulder en ik geef graag antwoord via WhatsApp op +32498173033

 

 

Doorsturen
 
Deel deze pagina via