Account Manager

Doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uren
 • Opleidingsniveau Bachelor
 • Standplaats Antwerpen - Noord
 • Vakgebied Commercieel

Over de functie

Over jouw rol
Bij Boels DIY werken wij intensief samen met diverse bouwmarktpartners in Europa (18 landen) waarmee Boels ook de particuliere markt in staat stelt tijdelijk gebruik te maken van professioneel gereedschap. Het DIY huurassortiment bestaat voornamelijk uit machines en gereedschappen die eenvoudig door de consument zelf te gebruiken zijn in het kader van zijn tuin- of bouwproject.

Binnen Europa zijn wij opgedeeld in 3 regio’s die worden aangestuurd door de regiomanagers. Bij Boels DIY regio Benelux & South willen we het Benelux team versterken met een accountmanager. In deze functie ben je enerzijds verantwoordelijk voor acquisitie en anderzijds richt jij je op het relatiebeheer van jouw klanten.

Als accountmanager bij DIY ben jij verantwoordelijk voor de gehele Benelux met een extra focus op de ontwikkeling binnen België. Dagelijks bezoek jij de bouwmarkten waarmee wij op landelijk of internationaal niveau mee samenwerken, hierbij ondersteun jij de klant middels het uitbrengen van advies omtrent ons aanbod van machines en nieuwe trends die spelen in onze branche. Jouw bevindingen neem jij weer mee binnen onze organisatie op basis waarvan wij ons pakket aan dienstverlening kunnen aanpassen. Doel is om de relatie met onze klant te onderhouden maar ook om deze uit te bouwen.

Omdat jij dagelijks onderweg bent signaleer jij kansen en speel jij hier slim op in.  Dit alles met als doel om onze marktpositie te vergroten en te verbeteren. Verder heb jij regelmatig intern overleg om lopende zaken te bespreken maar ook de door jou gesignaleerde mogelijkheden door te nemen. Hierin bewaak jij de processen maar schakel jij ook met verschillende afdelingen binnen Boels om ervoor te zorgen dat alles optimaal verloopt en dat jij op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen binnen onze fleet.   

Kortom; als accountmanager bij Boels DIY heb jij een afwisselende, internationale rol met veel vrijheid binnen onze internationaal groeiend oranje familiebedrijf!


De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie.

Het oranje team en jij
Communicatief, commercieel en een verbinden; dit ben jij en dus pas jij binnen ons oranje team. Om daarnaast als accountmanager de beste te worden, heb je;

 • Minimaal Bachelor werk- en denkniveau, naast Nederlands beheers jij de Franse taal vloeiend;
 • Enkele jaren relevante ervaring in een vergelijkbare rol binnen een internationaal georiënteerde organisatie;
 • Ervaring en / of interesse in onze technische branche, indien jij ervaring hebt met het opzetten & onderhouden van partnerschappen is dit een absolute pré;
 • Digitaal inzicht; je houdt ervan om data en tabellen door te nemen die jou helpen in je rapportering en besluitvormingsproces;
 • Een pro actieve houding en ga jij gestructureerd te werk, administratie ga jij niet uit de weg en jij draagt graag bij aan de optimalisatie van onze processen.


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als accountmanager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat past bij jou en de functie tussen € 3.243,- en € 4.633,- bruto per maand op fulltime basis + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 20 verlofdagen per jaar + 12 ADV dagen en maaltijdcheques
 • Wagen, tankkaart, laptop & gsm
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, hospitalisatieverzekering en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature van accountmanager een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Mascha Brouwers en ik geef graag antwoord via WhatsApp op +31641105212.  

 

 

Doorsturen
 
Deel deze pagina via