Accountmanager

Doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uren
 • Opleidingsniveau Bachelor
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Overijse
 • Vakgebied Sales

Over de functie

Wat ga je doen?
Als accountmanager voor de Belgische markt ben je verantwoordelijk voor het opbouwen van nieuwe klantrelaties en het beheren van de bestaande klantportfolio. Met een goede ondersteuning van de verkoop binnendienst en de marketingafdeling ga je op zoek naar nieuwe kansen binnen de industrie, bouw en infra.  Vanuit deze functie ben jij verantwoordelijk voor de prospectie in 
Brussel en Vlaams Brabanten omgeving waarbij jij continue bouwt aan bestaande relaties maar ook verantwoordelijk bent voor het binnenhalen van new business. Jij neemt hierin het initiatief: je ziet en grijpt kansen en vertaalt de wensen van de klant naar de interne organisatie. Jij weet op alle niveaus, zowel intern als extern, mensen te enthousiasmeren en te verbinden.

Hierbij voer jij de regie over het commerciële proces en het succes bij jouw klant. Dit doe je door zelfstandig de behoefte van de klant in kaart te brengen, hierover commerciële afspraken te maken of op het juiste moment de juiste specialist aan te laten sluiten. Dit alles met als doel: een tevreden klant, een intensievere en langdurige samenwerken met als doel een optimaal rendement. Je combineert in deze rol je commerciële resultaatgerichtheid en je adviserende competenties met als doel de relatie met de klant optimaal te versterken én te behouden. Tevens bezit je over de nodige overtuigingskracht, inspirerende kwaliteiten en luistervermogen, zodat je overal en altijd succes kunt boeken.

Als accountmanager bij Boels heb jij een zelfstandige rol en ervaar jij het als een uitdaging om nieuwe business op te zetten en om bestaande klanten te laten groeien. Je bent iemand die de handen uit de mouwen steekt en volledig voor het resultaat gaat. Jij gaat onderdeel uitmaken van een groeiende internationale organisatie die continue in beweging is!

 

Boels Familie;
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie.
Jij komt in een team te werken waar ze houden van hard werken, maar waar humor zeker niet vergeten wordt.

Jouw profiel

Stressbestendig en service gericht: jij bent het en dus pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast ook als Accountmanager regio
Brussel en Vlaams Brabant  de beste te worden bij Boels, heb je:

 • Een bachelor werk- en/of denkniveau met een afgeronde opleiding in de sales of accountmanagement;
 • 1 - 3 jaar relevante ervaring in een commerciële buitendienst functie;
 • Goede communicatieve vaardigheden en is administratie geen probleem voor jou;
 • Tweetalig Frans / Nederlands
 • Een hands- on mentaliteit, waarbij targets geen enkel probleem zijn!

 

Wat we bieden
Als je bij ons komt werken als Accountmanager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling;
 • 20 verlofdagen per jaar + 12 ADV dagen, maaltijdcheques en een functie gerelateerde bonusregeling;
 • Een wagen voor je werk in omgeving Brussel en Vlaams Brabant, laptop en gsm;
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven;
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, hospitalisatieverzekering en Boels Benefit at work personeelskortingen.


Solliciteren!
Is deze vacature van Accountmanager een schot in de roos? Reageer dan via de sollicitatie button en upload jouw cv.

Doorsturen
 
Deel deze pagina via