Depotmanager

Doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uren
 • Opleidingsniveau Secundair onderwijs
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Antwerpen - Haven
 • Vakgebied Management

Over de functie

Boels pitstop
Binnen Boels Industrial, het specialisme binnen Boels Verhuur dat zich focust op de Industriële klant – zijn we opzoek naar een enthousiaste en gedreven Filiaalmanager. Als Filiaalmanager ben jij omzet- en resultaat verantwoordelijk voor de Boels Industrial locatie binnen de Antwerpse Haven. Het is jouw doel om ervoor te zorgen dat het team op deze locatie dusdanig wordt opgebouwd dat deze efficiënt en doelgericht te werk kan gaan. Hierbij is het streven om de klant zo goed mogelijk te ontzorgen met de beste oplossing in verhuur materiaal voor het uitvoeren van dagdagelijkse werkzaamheden en projecten zoals een turnaround. Dit betekent dat jij verantwoordelijk bent voor de operationele vraagstukken. Op basis van de door jou opgestelde strategische plannen zet jij de lijnen uit en bied jij coaching en begeleiding aan.

Als ervaren leidinggevende heb jij als doel om jouw team verder te ontwikkelen waarbij jij ook commerciële activiteiten onderneemt én ontplooit. Als Filiaalmanager heb je dan ook een functie waarin veel ruimte is voor eigen inbreng binnen een organisatie met een slagvaardige open cultuur waardoor beslissingen snel genomen kunnen worden. Ondernemerschap en een commerciële drive spreken voor jou voor zich.

 

Het oranje team
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!

Het team waaraan jij leiding gaat geven alsook direct mee samen gaat werken bestaat uit +-5 FTE met wie jij dagelijks contact hebt. De regio is één van de regio’s binnen Boels Industrial waar een groot groeipotentieel zit. Om dit te kunnen realiseren is het belangrijk dat er goed wordt samengewerkt met de overige regio’s. Je maakt onderdeel uit van een jong en enthousiast team waarbij samen leren en resultaten behalen centraal staan. Je werkt nauw samen met je collega’s vanuit NL en DE. Je rapporteert aan Remco Marx, Area Manager NL Zuid & BE. De lijnen binnen het bedrijf zijn kort en door veel met elkaar te sparren en van elkaar te leren haal je het beste uit jezelf en het team.

 

Kom bij de Boels-familie
Sluit onderstaand profiel aan bij jou, dan pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als Filiaalmanager de beste te worden, heb je:

 • Bachelor werk- en/of denkniveau
 • Leidinggevende en operationele ervaring, ervaring in de industriële of verhuur sector is een pré
 • Een gedreven instelling, van nature ben jij een verbinder en heb jij geen moeite met het nemen van beslissingen
 • Communicatieve vaardigheden, je kan bij- & aansturen binnen verschillende lagen van de organisatie
 • Een hands- on mentaliteit, je gaat planmatig te werk en bent ondernemend
 • Je bent bereid om mee te draaien in de storingsdienst en bent reeds in het bezit van een VCA Vol certificaat of om deze te behalen op onze kosten

 

Je krijgt een heleBoels

Als je bij ons komt werken als Filiaalmanager op onze locatie te Antwerpen-Haven, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.623,- en € 3.747,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een jaarlijkse bonusregeling;
 • 20 verlofdagen per jaar + 12 ADV dagen en maaltijdcheques
 • Flexibele werktijden;
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven;
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, hospitalisatieverzekering en Boels Benefit at work personeelskortingen.

 

Boelseye!

Is deze vacature van filiaalmanager in Antwerpen-Haven een schot in de roos? Reageer dan via de sollicitatie button en upload jouw cv. Hoor ik snel wat van je?

Doorsturen
 
Deel deze pagina via