Projectmanager Operations

Doorsturen
 
  • Aantal uren per week 40 uren
  • Dienstverband Contract
  • Standplaats Brussel
  • Vakgebied HoofdkantoorAdministratiefManagement

Over de functie

Onder leiding van de Districtsmanager biedt u ondersteuning aan de Areamanagers bij het bereiken van de gestelde doelstellingen op zowel commercieel als operationeel vlak. De Areamanagers geven leiding aan diverse filialen binnen een bepaalde regio.

U houdt zich bezig met een grote diversiteit aan projecten. In opdracht van de Districtsmanager neemt u bestaande bedrijfsprocessen op het gebied van bijvoorbeeld organisatiestructuur, mensen/middelen, commercie en techniek kritisch onder de loep en u brengt daar verbeteradviezen voor uit met als doel de kwaliteit en efficiency van de organisatie te bevorderen. U krijgt hierbij de ene na de andere uitdaging om te tackelen. Uiteindelijk zult u ook de Areamanagers bij afwezigheid kunnen waarnemen. Binnen deze job kunt u aan alle aspecten van onze geweldige business proeven. U staat er namelijk middenin! U krijgt de gelegenheid om een belangrijke bijdrage te leveren aan de verdere professionalisering en groei van Boels. Een sleutelpositie met mooie toekomstperspectieven waarbij u zichzelf kunt door ontwikkelen naar een vaste (midden-)managementfunctie op termijn.

Functie eisen

Onder leiding van de Districtsmanager biedt je ondersteuning aan de Areamanagers bij het bereiken van de gestelde doelstellingen op zowel commercieel als operationeel vlak.De Areamanagers geven leiding aan diverse filialen binnen een bepaalde regio.

Je houdt je bezig met een grote diversiteit aan projecten. In opdracht van de Districtsmanager neem je bestaande bedrijfsprocessen op het gebied van bijvoorbeeld organisatiestructuur, mensen/middelen, commercie en techniek kritisch onder de loep en je brengt daar verbeteradviezen voor uit met als doel de kwaliteit en efficiency van de organisatie te bevorderen. Je krijgt hierbij de ene na de andere uitdaging om te tackelen. Uiteindelijk zul je ook de Areamanagers bij afwezigheid kunnen waarnemen. Binnen deze job kun je aan alle aspecten van onze geweldige business proeven. Jij staat er namelijk middenin! Je krijgt de gelegenheid om een belangrijke bijdrage te leveren aan de verdere professionalisering en groei van Boels. Een sleutelpositie met mooie toekomstperspectieven waarbij je jezelf kunt door ontwikkelen naar een vaste (midden-)managementfunctie op termijn.

Wat wij bieden

Binnen Boels kunt u rekenen op een plezierige en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar ook voor de tevredenheid van onze medewerkers. Daar hoort ook een prima salaris bij inclusief een aantrekkelijke pensioenregeling. Dit is wat wij u bieden.

Heeft u interesse in een mooie loopbaan bij Boels? Dan zien wij graag uw sollicitatie tegemoet via onderstaande button.

Doorsturen
 
Deel deze pagina via